2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
اره یکی هست ولی اسپرین خفیفه دیگه.من فقط امپولش میزنم.من هرجورمیزنم بازجاش دردمیکنه حوله گرم میزارم

امروز که اولیش زدم فعلا خوبه. تا ببینم بعدیا چجوریاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی گلم,ایشالله همگی خوش خبرباشیم.شماکی میری از؟من4اسفند

من هايپر شدم شايد فروردين

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دقيقا منم باور نميكردم مثل قبل بشم عين خودت من  سرپانكچر ٧ كيلو رفت رو وزنم يهو شكمم چنان بادي ...

من پنج کيلو اضاف کردم ميگم شکمت آبش تخليه نکرد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
روز ٩ يه سرم تقويتي زدم چون يه ويروس ام نرفتم 

ن قبلش از روز پانکچرت هيچي سرم نزدي؟ آلبومين؟

انشالله خوش خبر باشي، من هنوز تو آزمايشگاها علافم😔 فك كنم بعد از عيد بايد باز پانكچرشم، عيد امسالم ...

انشالله به سلامتی، عزیزم تا اون‌موقع حتما سعی کن آرامشتو‌ بیشتر کنی، با پستهایی که گذاشتی متوجه شدم خیلی استرس داری و این راه واقعا اعصابتو بهم‌ریخته، اما محیا جان اگه آرامش نداشتی باشی همه اینارم حل کنی بازهم بیفایده است، من خودمم هم مشکلم همینه، استخر برو موسیقی آرامش بخش گوش کن یوگا برو، کتاب بخون کمتر توی نت بچرخ ، دنبال اخبار نباش، مطمئنم تو هم به زودی معجزه خداوند رو در آغوش میگیری🌸🌸💖💖

ن قبلش از روز پانکچرت هيچي سرم نزدي؟ آلبومين؟

کلی تایپ کرده بودم پرید....

من هایپر شدید شدم یک هفته آی سی یو بودم بعدم با التماس و گریه خودم  که میخواستم برو بخش دکتر خسته شد و فرستادم بخش ولی بازم تند تند چکم میکردن ..چون تو بخش آی سی یو بهم شوند وصل بود و دردی بود رو در دام...

دوغ فراوان و با نمک بخور.گوجه با نمک.سفیده تخم مرغ.بادام شور.کشک.انرژی زا.مایعات زیاد بخور.هر چی بیشتر ادرار کنی زودتر خوب میشی...

من دوازده تا آلبومین داشتم .با  15 تا سرم دیگه که نمیدونم چی بود .وزنم از 68  شده بود 84 راه میرفتم جیغ میزدم .شکمم تو اسمونا بود...ولی خوب شدم پس نگران نباش

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
کلی تایپ کرده بودم پرید.... من هایپر شدید شدم یک هفته آی سی یو بودم بعدم با التماس و گریه خودم &nbs ...

خوب عزيزم به تو رسيدگي شده دکتر احمق من بهم کمکي نکردع

خوب عزيزم به تو رسيدگي شده دکتر احمق من بهم کمکي نکردع

وضعیت ناجوری نداشتی حتما....من سومین هایپرم بود ..اون دوتا فقط یبار آلبومین داشتم چهارتا ...بیارشم خودم رعایت کردم.

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
وضعیت ناجوری نداشتی حتما....من سومین هایپرم بود ..اون دوتا فقط یبار آلبومین داشتم چهارتا ...بیارشم خ ...

چند تا تخمک داشتي مگه؟ 

وضعیت ناجوری نداشتی حتما....من سومین هایپرم بود ..اون دوتا فقط یبار آلبومین داشتم چهارتا ...بیارشم خ ...

وضعيتم ناجور بود پاميشم غش ميکنم دکتر ميگه هر وخت خودت نفس نتونسي بکشي بيا