2777
2789

دختر عموی مامانم فوت شده بود یک ماه تمام میومد به خوابم

آخرین بار که دیدمش چهرش یه نور قشنگی داشت و جوونتر به نظر میومد

پدرمم که فوت شد تو خواب دیدم چهرش همون نورو داره و قشنگتر شده یه جورایی

به نظرتون علتش چیه؟

مطالعه ای داشتین در این مورد؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالات روحی شخص . ارامش داشتن . هماهنگی درونی و حال خوب دائمی و پاکی شخص تاثیر داره

یعنی اونا آرامش درونی دارن و حال خوب؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
علتش اینه که نهاد میخواد از این طریق میل شدید به دیدن مجدد شخص در جهان واقعی رو ارضا کنه تا تنش کم ب ...

من ابن نورو چند هفته قبل فوت پدرم هم تو چهرش حس میکردم

هرچقدرانسانهابه الله نزدیکتر بشن به لقاء الله اون نور حس میشه منم دیشب تاپیک زدم برو ببیندرباره مادر ...

خیلی پیچیدست این موارد 

واقعا تا به چشم نبینه آدم باورش سخته

ولی بعد فوت پدرم معتقدم که مرگ پایان انسان نیست

شما داری که میتونی پذیرای روح اونها باشی درخواب

نه من آدم پاک و خوبی به اون صورتی که این سعادتو داشته باشم نیستم به نظر خودم

نه من آدم پاک و خوبی به اون صورتی که این سعادتو داشته باشم نیستم به نظر خودم

ان شاءالله که هستین انسان هرچقدر که به الله نزدیکتر بشه هرچقدر از ظلمت و تاریکی و هر چیزی خلاف نور الله و اهل بیت ع هست دورتر بشه بیشتر میتونه با روح خودش و هر روحی که باخدا هماهنگتره وصل بشه 

پدرم هم هفته قبل تعریف میکردن که هفته ی پیشش رفتن سرخاک و بعد شبش خواب خواهرشون که ۵ساله فوت شدن رو دیدن که خیلی زیبا نورانی و جوانتر بودن