2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
بله اخلاقشون و اون ازمايشگاه رو اصلا دوس نداشتم ولي چون مشكل دارم مجبور شدم پيگير بشم😔 خدا خودش رحم ...

انشاءلله بزودی هرچی که هست ختم به خیر بشه ، خداروشکر که زود متوجه شدی عزیزم

خداجونم شکرت       
منم قبل رفتن از منشي پرسيدم گفت مال رويان رو قبول داره، منم رفتم ديدم مركز روماتيسم رو هم قبول داره، ...

عزیزم انشاالله که نتیجه میگیری و به شیرینیش می‌ارزه همه این سختیهایی که الان داری میکشی. 🙏🏼

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بگم به دل من ننشست میتونست بگه اینا رو تکرار کن یا فلان مشکلو داره  من از لحنش خوشم نیومد&n ...

خدا هیچ آدمی رو گرفتار اینجور دکترها نکنه!

چی بگم به دل من ننشست میتونست بگه اینا رو تکرار کن یا فلان مشکلو داره  من از لحنش خوشم نیومد&n ...

آره قبول دارم، منم اونجا قلبم شكست، شكسته بود قبلا اونجا ديگه بيشتر شكست، بعدشم ك ازمايشگاه رفتم ارنجم جا نداشت واسه خون گرفتن همش سياه بود، ولي از سر درموندگي توكل به خدا مجبوري ادامه دادم

...
مامان ماهک من حس مثبت شدن دارم بهت،امیدوارم ک شماوهمه مامانهاک منتظرن برن ازمایش بتابدن بابتای تپل م ...

عزیز دلمییی خدا از دهنت بشنوه به دخترم نگفتم که چه خبره فقط گفتم دکتر یه داروهایی داده که برای بچه دار شدنه باید استراحت کرد 

اگه باردار بشم خیلی خوشحال میشم 😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دکتر فاطمه بختیاری قلعه

شيسا جون يادمه شما اول يه پيجي بودي نوشته بودي سلام من اومدم يه همچين جمله اي اونوقت من هروقت ميرفتم تو اون پِيج شما رو ميديدم اول حالا هروقت ميبينم تيكر داري كلي خوشحال ميشم، منم دعا كن، ميگم دكتري كه ميگين كجاست؟ بار چندم انتقالتون مثبت شدين؟ 

...
انشاءلله بزودی هرچی که هست ختم به خیر بشه ، خداروشکر که زود متوجه شدی عزیزم

مرسي از دعاي قشنگي كه در حقم كردي خدا از زبونت بشنوه، شما الان چيكارا ميكني؟ نيني تُپُلي راستش زود نفهميدن مشكل ايمني منو قبلا كلي آز ايمني داده بودم همه نرمال بود انصااااافا تو رويان متوجه شدن و بهم گفتن برم پيش روماتولوژي البته دكتر خاصي معرفي نكردن فقط گفتن برو پيش روماتولوژي تكليفت كه از اون مظر روشن شد بيا ما بقيه ي كار خودمون رو ادامه بديم

...
شيسا جون يادمه شما اول يه پيجي بودي نوشته بودي سلام من اومدم يه همچين جمله اي اونوقت من هروقت ميرفتم ...

🥰

مطبش پاسدارانه. کارهای پانکچر و انتقال من رو کلینیک نیکان انجام داد. با ایشون ۲ بار انتقال دادم ولی کلاً انتقال چهارمم بود که مثبت شد.

باید تا میتونی بدی بخوره. یا نهایت اگر زیاده تخلیه کنی. راستی قبل از زایمان سینه هات سفت نبود؟ ترش ...

نه عزیزم مال من تا دقیقا لحظه زایمان هیچی نداشت و سفت هم نبود

بعد ریکاوری پرستاره اومد داد شیر بهش قشنگ گرفت و شیر خورد شیدم همونجا اومد منم تعجب کردم 

واقعا قدرت خدا فراتر از چیزاییه که ما فکرش و میکنیم نگران نباش دقیقا از فرداش سینه هام مثل بشکه بزرگ شد🤣🤣🤣🤣اخه من اصلا سینه نداشتم هیچ وقت مثل جوش بود😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم