2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684518 پست
من دقیق یادم نیست از چه هفته ای بود که شروع شد ولی از هفته ۹ رفتم گفتم دارو بده که گفت الان فقط شیاف ...

مرسی عزیزم ....

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سه تا جنین داشتیم که هر سه رو انتقال دادن..دوتا   aیه دونه b نه بعد انتقالم هیچ علائمی نداشتم. ...

مرسی عریزممم..خدا برات نگهشون داره فندقارو

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دکتر طرازی برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت ، پیش خودم گفتم بزار آزمایشامو دکتر زرنانی هم ببینه وق ...

راستش منم اصلاً از این کارش خوشم نیومد. ولی جواب کاج رو که گرفتم خیالم راحت شد که حداقل مشکلی ندارم، چون جواب آزمایش اولی که دکتر خودم برام نوشته بود مشکوک بود.

ولی دکترهای دیگه (زنان و نازایی) خیلی قبولش دارن.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم زرنانی شما رو هم فرستاد آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، درسته؟ چون خودش توی اون آزمایشگاه سهام ...

عه جدا؟ ممنون كه گفتي، اره فرستاد حاج ولي خب آزمايشاي منو قبول كرد كه مال رويان و مركز روماتيسم بود، فقط دو سه تا فاكتور ناقص بود اونا رو اضافه كرد، منم از كاج بدم اومد ولي خب مجبوري انجام دادم، يعني معتبر نيست داروهاشو استفاده نكنم هرچي گفت؟؟؟

...
شما رویان رفتی? من 16 انتقال دادم  شما روز 8 میشه نه 6

منم 16 انتقال دادم......علایمی هم دارین؟

راستش منم اصلاً از این کارش خوشم نیومد. ولی جواب کاج رو که گرفتم خیالم راحت شد که حداقل مشکلی ندارم، ...

طبق نتيجه ي كاج عمل كرد؟ يعني هيچ دارويي بهتون نداد؟ بعدش شما رفتين كاراي انتقال؟

...
متاسفانه من هم از اخلاق ایشون خوشم نیومد، برای من هم تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو که نیلو داده ...

نيلا سلام خوبي؟ چيكارا ميكني؟ شما الان تو كه مرحله اي؟ دلم برات تنگ شده بود

...
عه جدا؟ ممنون كه گفتي، اره فرستاد حاج ولي خب آزمايشاي منو قبول كرد كه مال رويان و مركز روماتيسم بود، ...

والا بنظر میاد تخصصش رو داره و دکترهای زنان و نازایی خیلی قبولش دارن. فقط این اخلاقش ناجوره.

به من گفت حتی آسپرین هم نیاز نداری، دکترم هم هرچی گفتم گفت نه زرنانی گفته نیاز نداری یعنی نیاز نداری.

وای جدی ؟ دقیقا اتفاقی که برای من پیش اومد  یادمه چقد موقع برگشت بغض داشتمو ناراحت بودم ولی خد ...

بله اخلاقشون و اون ازمايشگاه رو اصلا دوس نداشتم ولي چون مشكل دارم مجبور شدم پيگير بشم😔 خدا خودش رحم كنه

...
اخرشم الان شما داري به گفته ي ايشون عمل ميكني شيسا جون؟

بله عزیزم. من برای انتقال فقط استرادیول داشتم و پروژسترون.

راستش منم اصلاً از این کارش خوشم نیومد. ولی جواب کاج رو که گرفتم خیالم راحت شد که حداقل مشکلی ندارم، ...

چی بگم به دل من ننشست میتونست بگه اینا رو تکرار کن یا فلان مشکلو داره 

من از لحنش خوشم نیومد 

خداجونم شکرت       
بله عزیزم. من برای انتقال فقط استرادیول داشتم و پروژسترون.

منم قبل رفتن از منشي پرسيدم گفت مال رويان رو قبول داره، منم رفتم ديدم مركز روماتيسم رو هم قبول داره، خدا خودش ما رو از اين درب دري دم مطب دكترا نجاتمون بده من ديگه انقد استرس كشيدم كه داغون شدم مشكل ايمني هم اساسي دارم😭

...