2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
تارا سلام خوبي؟ چيكارا ميكني؟ شما ميدوني چرا دكتر زرناني با مُهر دكتر صاغر تهراني ويزيت ميكنه ازمايش ...

عزیزم زرنانی شما رو هم فرستاد آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، درسته؟

چون خودش توی اون آزمایشگاه سهام دار هست نمیتونه با مهر خودش بفرسته اونجا، مهر کس دیگه رو استفاده میکنه. برای منم که آزمایش نوشت همینجوری بود. دفعه بعد که جواب رو بردم پیشش دقت کردم دیدم مهر خودش هم روی میز هست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم زرنانی شما رو هم فرستاد آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، درسته؟ چون خودش توی اون آزمایشگاه سهام ...

متاسفانه من هم از اخلاق ایشون خوشم نیومد، برای من هم تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو که نیلو داده بودم خط زد گفت معتبر نیست دوباره برو کاج بده ، منم تعجب کردم چرا کاج، و چرا با مهر یه پزشک دیگه، موقعی که رفتم ازمایشگاه رو دیدم اصن حالم بد شد یه ازمایشگاه داغون و خلوت، برای همین با شوهرم رفتیم یه ازمایشگاه معتبر دیگه، و باز هم همون نتایج ازمایشگاه نیلو، واقعا آدم‌خیلی متاسف میشه، اخلاق پزشکی و انسانی داره از بین پزشکای ما میره

متاسفانه من هم از اخلاق ایشون خوشم نیومد، برای من هم تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو که نیلو داده ...

برای منم همین اتفاق افتاد. البته جواب آزمایش من فرق داشت با اولی که جای دیگه داده بودم. اولی مشکوک بود اونی که کاج‌ دادم هیچ مشکلی نداشت.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عزیزم زرنانی شما رو هم فرستاد آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد، درسته؟ چون خودش توی اون آزمایشگاه سهام ...

منم دکتر طرازی برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت ، پیش خودم گفتم بزار آزمایشامو دکتر زرنانی هم ببینه وقتی دید آزمایشارو آزمایشگاه نیلو دادم یه خط بزرگ روش کشید نوشت غلطه دوباره همه اونارو نوشت گفت برو کاج بده 

منم وقتی اومدم دور همچین دکتری رو خط کشیدم اصلا خوشم نیومد 

خداجونم شکرت       
متاسفانه من هم از اخلاق ایشون خوشم نیومد، برای من هم تمام آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو که نیلو داده ...

وای جدی ؟ دقیقا اتفاقی که برای من پیش اومد 

یادمه چقد موقع برگشت بغض داشتمو ناراحت بودم ولی خداروشکر وقتی جریانو اینجا گفتم دوستای قشنگمون بهم گفتند آزمایشارو تکرار نکنم و لازم نیست 

واقعا چرا دکترای ما یه کم به مریضا اهمیت نمیدن؟؟ 

هزینه بالا اصلا هیچی 

پیش خودشون نمیگن اینا از لحاظ  روحی دیگه توانشو ندارن؟

خداجونم شکرت