2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
درست نمیدونم میگه رحمش کیست زده!! ضخامت خیلی میره بالا هر بار یک بلایی سرش میاد انتقالش کنسل میشه

یعنی بخاطر داروی گیاهی اینطوریشده😣

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما باردارید؟

نه منم ۱۹ بهمن تازه انتقال دادم و این بار دکترمو عوض کردم و اومدم پیش دکتر نصر. منتظرم که دو هفته کش دار تموم بشه و آزمایش بدم. قبلاً پیش دکتر عارفی بودم که ازش اصلااااااا راضی نبودم. حالا توکل به خدا ببینم این بار چی میشه

یعنی بخاطر داروی گیاهی اینطوریشده😣

نمیدونم بهار جون واقعا علتش داروهای گیاهیه یا نه چون هم دارو گیاهی میخورده هم DHEA و ژل رویال... واسه بالا بردن کیفیت تخمکاش 

ولی من فکر میکنم طب سنتی اصلا پایه علمی نداره 

من روز انتقال کیسه آب گرم با خودم بردم موقع انتقال دکتر پرسید چرا شکمت قرمزه گفتم کیسه آبگرم گذاشته بودم گفت هیچ تاثیری نداره اینکارا 

اتفاقا من قبل از انتقال دومم خیلی مراعات گرمی سردی کردم دائم کمرمو شکممو با شکمبند پشم شتر میبستم پاهامو با آبگرم میشستم ولی هم ضخامت اندومتر نسبت به دفعه قبل پایینتر موند و هم انتقالم منفی شد!

یا مثلا میگند بعد سقط رحم آماده پذیرش جنینه ولی کو ؟ پذیرفت عایا؟

همش شانسو تصادفه و البته مهمترین چیز کیفیت جنینها و مهارت پزشکه 

مثلا درسته که نصر بیمار انتخاب میکنه و بالای 40 رو قبول نمیکنه ولی اکثر انتقالاش موفقه که نشون میده تکنیک خاصی داره  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیز دلم همون طور که میدونی برای فریز کردن جنینا بسته ای فریز میکنن شما چتد تا جنین داری؟ دونه ای بر ...

ليلا جون من ٨تا دارم كه تو دوتا ني گذاشتن دو تا ٤تا خدارو شكر همشون خوبن نميدونم چرا اينطوري كردن دكترم گفت اون موقع تحريم بوديم ني كم بود به خاطر همين ٤تا ٤تا گذاشتن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
راستش دوستم داره اومدم بگیرم میگه من دارم افتضاحه نگیر مدل یو شکل دی‌روحع خپاستم گفت اصلا نمیتونی ب ...

ااا.آبجی من دوتا بارداریش استفاده میکرد راضی بود ...

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه منم ۱۹ بهمن تازه انتقال دادم و این بار دکترمو عوض کردم و اومدم پیش دکتر نصر. منتظرم که دو هفته کش ...

یعنی از جای دیگه جنیناتو بردی مام و دکتر نصر برات انتقال داد یا همون بهمن انتقال داد برات؟ انشالله اینبار جواب میگیری دکتر نصر انتقالاش خوبه

عارفی که اصلا هیچ! یکی از دوستام رفته باهاش تو سیکل پانکچر ذخیرش 0.3 بهش النوا داده! اخه واسه ذخیره به این کمی مگه النوا جواب میده؟! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ایشالله خیر نگران نباش نمیدونی چه اژمایشی بود؟

نمیدونم اسمش اگه اشتباه نکنمNIP test بود

به ماما گفتم این همون سلفری؟گفت نه..گفتم آمینو سنتزه؟بازم گفت نه

آزمایشش برای ما دو خورده ای در میاد

که بعضی آزمایشگاه ها آلمان یا کره میفرستن..ولی دکتر گفت شاید توی این شرایط تحریم جوابش دستتون نرسه..گفت شیراز دستگاه جدیدی از آمریکا اوردن که خیلی خوبه

حالا قراره همون شیراز بفرستیم

یعنی از جای دیگه جنیناتو بردی مام و دکتر نصر برات انتقال داد یا از اول پانکچر کرد خودش؟ انشالله اینب ...

جنین‌های من توی بیمارستان عرفان بودن که به مام انتقال دادم و همون جا دکتر نصر انتقال انجام داد. خلاصه که خستم خیلی ایشالله که اینبار جواب بگیرم

نمیدونم اسمش اگه اشتباه نکنمNIP test بود به ماما گفتم این همون سلفری؟گفت نه..گفتم آمینو سنتزه؟بازم ...

اها درسته عزیزم شنیدم همون نیفتی اسمش

اها من ان تیمو فرستادن آلمان حالا منتظر جوابشم

سلفری هم که هنوز ندادم راستش

ایشالله خیر عزیزم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نمیدونم بهار جون واقعا علتش داروهای گیاهیه یا نه چون هم دارو گیاهی میخورده هم DHEA و ژل رویال... واس ...

ممنون از توضیحاتت عزیزم انشاالله اینبار نتیجه بگیری توکل به خدا دیگه خریدم باید استفاده کنم پناه برخدا شاید نتیجه خوب ببینیم دکتر طب سنتی نبض دستمونو گرفت به منو شوهرم مشکلاتمونو گفت حتی بهمون قرص لاغریم داده دیگه خدا خودش بخیر کنه🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله شاهد موفقیت هاش باشی😍😍

خدا جونم شکرت...