2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
سلام من روز 5 رفتم سونو گفتن روز 10 دوباره بیا بعد روز 10 نمی دونم کی میگن بیا برای پانکچر که 72 ساع ...

همون روز دهم اگه سونو دیگه ای نداشته باشین بهتون میگن مثلا چهار روز دیگه تخمک کشیه.نگران نباشید یهو نوبت بهتون نمیدن که غافلگیرشین

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ممنون عزیزم، خیلی لطف کردی❤❤❤ شما مثبت شدی؟ فقط اونجا انتقال داشتی یعنی پانکچرت جای دیگه بوده؟

نه من ۱۹ بهمن تازه انتقال دادم هنوز منتظر روز آزمایش هستم. من پیش دکتر عارفی پانکچر شدم اما پیش دکتر نصر انتقال دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان شدی دلارام جان 😍😍😍

خودمم همش همینو میگم به خودم😍😍😍😍 امیدوارم همینطور باشه واقعا.اگرم نباشم هم باز شکر.حداقل ۱۵ روز حس ناب مادری رو تجربه کردم.اگه روز انتقال رو حساب نکنم الان ۷ روزه که انتقال دادم.اونم دو تا جنین دو روزه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خدا بهت صبر بده عزیزم  دکترا خیلی راحت میگند اهدایی نشد جنین اهدای نشد رحم اجاره ای.... همینجو ...

خب از همون اول بگن رحم اجاره ای چرا اذیت می کنن من رفتم دکتر طب سنتی بهم گفته رحمت سرده واسه همین هر چیم کاشت انجام بدی منفی میشه به دستیار دکترم گفتم. که دکتر طب سنتی اینطوری گفته میگه اونها به همه میگن رحمت سرده طب سنتی از نظر علمی هیچ جایگاهی نداره گفتم می خوام بدونم اگه مشکل از رحمه از همون اول برم رحم اجاره کنم میگه نه دکار باید تشخیص بده اجازه بده 😒😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خودمم همش همینو میگم به خودم😍😍😍😍 امیدوارم همینطور باشه واقعا.اگه روز انتقال رو حساب نکنم الان ۷ ...

ای جانم..به سلامتی .منم از روزای اول یه حالت تهوع خفیف داشتم.فکرمیکردم از داروهاست....ان شاء الله که بارداری شیرین و بی دردسری رو پیش رو داشته باشی 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خب از همون اول بگن رحم اجاره ای چرا اذیت می کنن من رفتم دکتر طب سنتی بهم گفته رحمت سرده واسه همین هر ...

بهار جون پروسه بارداری خیلی پیچیدست دکترا هم چیز زیادی نمیدونند فقط سعی و خطا میکنند حالا ممکنه یک عده شانس بیارند همون دفعات اول به نتیجه برسند ولی یک عده که مشکلات پیچیده تری دارند تو یان مسیر با پیشنهادات مختلف دکترا سرگیجه میگیرند. چون دکترا واقعا نمیدونند در هر کیس خاص مشکل چیه دو سه بار با تخمک و اسپرم و رحم خود زوج امتحان میکنند نشد میگند تخمک اهدایی بازم نشد اگه اسپرمم ضعیف باشه میگند جنین اهدایی اگه اسپرم نسبتا خوب باشه میگند رحم اجاره ای خلاصه هربار یکی از روشها رو امتحان میکنند بلکه به نتیجه برسند 

یک خانمی تعریف میکرد میگفت خواهرم بهش گفته بودند برو دیگه جنین اهدایی بگیر جنیناتون کیفیت نداره .... خودش پیشنهاد رحم اجاره داده بود و اصرار کرده بود و با رحم اجاره بچه سالم بدنیا اومده بود از همون جنینهای خودشون که گفتن کیفیت ندارند 

من واقعا سردرگمم نمیدونم چکار کنم مطئنم دفعه قبل کوتاهی از دکتر بود که انتقالم منفی شد وگرنه همون سری جنین بودند و همون رحم دیگه چرا باید منفی میشدم 

طب سنتی رو من قبول ندارم دوستم یک مدت میرفت بلایی نموده سرش نیاد رحمش بدتر داغون شده 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
استرس نداشته باش دوست عزیز.منم سوم اسفند روز آزمایشمه.مهمترین چیز برا نی نی هامون الان آرامش ماست تا ...

شما بار اوله که انتقال میدین؟ ایشالله که مثبت بشیم و بریم قلبشون رو ببینیم 🙏

بهار جون پروسه بارداری خیلی پیچیدست دکترا هم چیز زیادی نمیدونند فقط سعی و خطا میکنند حالا ممکنه یک ع ...

آره دیگه فقط خدا به دادمون برسه تو این راه خسته شدم دیگه نمی دونم کدوم راهو برم که درست بشه این طب سنتیم نزدیک 500وخورده ای بهمون داروی گیاهی داده اصلا دودلم که استفاده کنم کلی جوشونده قرص گیاهی به هردومون گفتم اینهمه شیمیایی امتحان کردیم اینم امتحان کنیم بخاطر یه بچه چه گیری افتادیم ببخشید دوستتون چرا رحمش بدتر شد نگران شدم😞😞

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار جون پروسه بارداری خیلی پیچیدست دکترا هم چیز زیادی نمیدونند فقط سعی و خطا میکنند حالا ممکنه یک ع ...

سلام عزیزم اگر اشتباه نکنم شما هم با من پارسال انتقال داشتین که مثبت شدین پیش دکتر چوبساز می رفتین. همزمان با ما زینبی بابا هم انتقال داشت. شما بعد از اون باز هم انتقال دادین؟

سلام عزیزم اگر اشتباه نکنم شما هم با من پارسال انتقال داشتین که مثبت شدین پیش دکتر چوبساز می رفتین. ...

سلام عزیزم من امسال خرداد انتقال اولم بود که مثبت شدم ولی قلب تشکیل نشد 

بله تقریبا همزمان با آرامش جون و زینب جون بودم که خداروشکر زایمان کردند

آذرماه دوباره انتقال دادم و به لطف دکتر تهرانی نژاد منفی شدم 4 تا جنین هدر رفت

دو هفته پیش باز پانکچر کردم با دکتر چوبساز 

آره دیگه فقط خدا به دادمون برسه تو این راه خسته شدم دیگه نمی دونم کدوم راهو برم که درست بشه این طب س ...

درست نمیدونم میگه رحمش کیست زده!! ضخامت خیلی میره بالا هر بار یک بلایی سرش میاد انتقالش کنسل میشه

سلام عزیزم من امسال خرداد انتقال اولم بود که مثبت شدم ولی قلب تشکیل نشد  بله تقریبا همزمان با ...

کاملا یادم هست ایشالله که مثبت بشین اینبار و تمام خستگی‌ها از بین بره