2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
به خاطر دارویی هایی که استفاده میکنی و طبیعی

عزیزم من هنوز سیکلم شروع نشده و دارویی مصرف نمی کنم قراره بعد عید میکرو کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا یه خوسگلشو بهت میده این ماه دکتراهم طبابتشونو بزارن لب کوزه ابشو بخورن ..من ذخیره تخمدانیم ...

عزيزم منو شما ذخيره تخمدانمون مثل همه 🤣

انشاالله چند روز ديگه با جواب آز مثبت خوشحالمون كني 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
موعدت با روز ازمایش بتا من یکی🌹

ایشالا آزمایشت مثبت شه منم پری نشم  

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها نگفتن ک بنظرتون کتابی بیمارستان مهر خوبه یا نصر بیمارستان مام؟؟؟؟؟؟؟؟

منم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم کجا برم که خوب باشه. ولی میگن جنین شناس بهمن و مهر و آبان خوبن

امیدوارم دوستان بیشتر راهنمایی کنن ما هم بتونیم تصمیم درست بگیریم

سلام عزیزم بغل برج میلاده اگه با اتوبوس بری اتوبوسای آزادی ونک از کنارش رد میشه 

ممنون عزيزم 💓💓 دفتر چه قبول ميكنن يا  همينطوري برم 

بعد دكترتون جوابش رو قبول داشت آخه ميگن فقط بريد نيلو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم منو شما ذخيره تخمدانمون مثل همه 🤣 انشاالله چند روز ديگه با جواب آز مثبت خوشحالمون كني 

ای جانم ایشالا ایشارا هممون مامان میشیم و این روزای سختی تموم میشه مم که در انتظار شمارش معکوسم 😚

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
@زینبی_بابا    سلام من سرکلاژ کردم. اما  خیلی استرس دارم.ترشحم زیاد شده به نظرت طبی ...

من تا یه هفته خونریزی داشتم بعدش 

اگه دکتر برا عفونت بهت دارو نداده برو حتما بهت بده 

بعدش اموکسی سلین یا سفکسیم اینا باید بهت  بدن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام عزيزان خوبيد من امروز پانکچر داشتم هايپر شدم حالم بده چيکار کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون عزيزم 💓💓 دفتر چه قبول ميكنن يا  همينطوري برم  بعد دكترتون جوابش رو قبول داشت آخه ...

من  یه جواب ازمایش اشتباه فرستاد نیلو تو توانیر...ببین مترو جهاد پیاده شو تا توانیر راهی نیست بیمارستان دی برو به سمت ونک بریدگیش معلومه از هرکی بپرسی بهت میگن

عزیزم چی شد که سرکلاژ کردی؟ زینبی جون تازه زایمان کردن نمیان زیاد.

اخی زایمان کردن زینب‌جون  

بسلامتی 

انشاالله بقیه دوستانم به خوشی نینی هاشون رو بغل بگیرن 

اونایی که ندارن هم خدا بهشون بده 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزيزان خوبيد من امروز پانکچر داشتم هايپر شدم حالم بده چيکار کنم

عزیزم مبارک باشه فقط تا میتونی دوغ بخور استراحت کن سفیده تخم مرغ بخور 

ایشالا آزمایشت مثبت شه منم پری نشم    

ای جونم ایشالا عزیزم یه نی نی تملی مپلی تو شکمت باشه خبرسو به ماهم بدی خوشحال بشیم🌹

ای جونم ایشالا عزیزم یه نی نی تملی مپلی تو شکمت باشه خبرسو به ماهم بدی خوشحال بشیم🌹

ان شاالله توهم همین طور خواهری