2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046378 بازدید | 684510 پست
اها فکر کردم انتقال دادی چون اونم علایمش مثل پریودی هس

نه موعدم سومه از دو روز پیش اینجوری شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یک هفته قبل پریود سینم سنکین و درد ناک میشه و دل دردم میگیره ول میکنه.اکر دفعه اوله اینحور شدی شا ...

نه دفعه اول نیست دو سه روز مونده بود درد خفیف داشت ولی الان خیلییی درد داره و فقط نوکش درد میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام من ۵تابارداری ناموفق داشتم ۳تای اول قلب تشکیل نشدوباراداری چهارم روباکلی دارو و زدن هرروز آمپول ...

الهی بمیرم واسه اون دل شکستت،،امیدوارممممم انشالله خدا بهت نظر کنه وطبیعی مامان بشی عزیزم😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام من ۵تابارداری ناموفق داشتم ۳تای اول قلب تشکیل نشدوباراداری چهارم روباکلی دارو و زدن هرروز آمپول ...

الهی بگردم..چقدر سختی کشیدی..متاسفم گلم 😔😔 امیدوارم که به زودی یه بارداری شیرین با بچه های سالم و صالح برات رقم بخوره...الهی آمین💖💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
لیانا جان جنین فریز نداری؟

چرا مرجان جون خدارو شكر ٨تا دارم دعا كن واسم من يدونه ني ني داشته باشم هيچي نميخوام 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان منم امروز ۱۵انتقالم بود آزمایش دادم متاسفانه منفی شد 

واقعا متاسفم.ان شاالله خدا یه نظری به همه مون بکنه.احساس میکنم شما یه خانم خیلی قوی هستی.ان شاالله خدا جواب صبوری هاتو بده.

خدایا شکرت  
چرا نشه اخه شما مشکل خاصی ندارید امید داشته باش و به خدا توکل کن حتما طبیعی باردار میشی.درمورد هیستر ...

فدات بشم انشاالله 

واي چه دردي كشيدي عزيزم انشاالله زود زود يه ني ني تپل بشينه تو دلت 

منم اگه دكتر بگه پس بايد برم هيسترو 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان . یه سوال من چهارشنبه هفته دیگه انتقال دارم . چه چیزایی بخورم که خوبه برای قبل از انتقال ...

عزیزم چه حسن تصادفی، انتقال منم شد 4 شنبه صبح آن شاالله، داروها و آمپولا تون چی هست تا روز انتقال؟ 

عزيزم خيلي سختي كشيدي 😔

انشاالله خدا بهت آرامش بده و جوري شاد بشي كه اين روزارو كلا فراموش كني انشاالله طبيعي قرار يه بچه سالم بهت بده 

میشه جوابمو  بدین سلام دوستان الان تقریبا ۱۰ تا ۱۲ روز به موعدم مونده ولی نوک سینه هام بشدت ...

به خاطر دارویی هایی که استفاده میکنی و طبیعی

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤