2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
@زینبی_بابا    سلام من سرکلاژ کردم. اما  خیلی استرس دارم.ترشحم زیاد شده به نظرت طبی ...

عزیزم به هیچ عنوان تکون نخور استراحت مطلق امکان داره پوسته رحمت نازک و بعد دوختن امکان پارگی باشه سعی کن حتی برای دستشویی لگن استفاده کنی بعد ۲ روز اگر لوه بینی داشتید حتما با مرکزتون تماس بگیرید.

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
چه خوب ایشالله خوش خبربیای,من که نمیزنم همون ازمایش چون ازبس منفی شده بدم میاد.من طرف راستم تیرمیکشه ...

ایشالا برای خودت عزیزممم اشکال نداره منم از دیروز پا میشدم نشستم نگران نباش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم باور کن هر کی میزنه ازمایشش منفی قلبم میگیره ایشالا همین ماه ...

عزیزم اصلا دنبال علائم نگرد که فقط استرس میگیری ببین من سه بار قبلی کلکسیون علائم بودم منفی شدم این بار هیچی نداشتم بازم منفی شدم، فقط آرامش داشته باش که خیلی مهمه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا    سلام من سرکلاژ کردم. اما  خیلی استرس دارم.ترشحم زیاد شده به نظرت طبی ...

عزیزم چی شد که سرکلاژ کردی؟

زینبی جون تازه زایمان کردن نمیان زیاد.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آره عزیزم. فقط استراحت کردم. شیاف داشتم اون موقع و دو هفته یکبار آمپول پرولوتون. از قبل داشتم اینا ...

فرقی داره موقع استراحت به پهلو بخوابم یا طاق باز؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
عزیزم به هیچ عنوان تکون نخور استراحت مطلق امکان داره پوسته رحمت نازک و بعد دوختن امکان پارگی باشه سع ...

من ۳ هفته میشه از عملم گذشته اما چند روزه ترشحم زیاد سده همشم فکر میکنم بچه تو واژنم لگد میزنه

ایشالا برای خودت عزیزممم اشکال نداره منم از دیروز پا میشدم نشستم نگران نباش 

عزیزم اصلا به منفی فکر نکن و اصلا این چند روز فکر نکن انتقال داشتی فکر کن کمدگر درد داشتی یا پا درد دولزجونت یه چند روز باید استراحت کنی خیلی چیزارو باید اساسی رعایت کنی شما زعفرونو گفتی من اگه بودم همون یه ذره هم نمیخوردم یا یکسری کارای دیگه فقط و فقط استراحت عشقم ایشالا با جواب ++++++میایی کلی مارو خوشحال میکنی مامان قشنگه🌱

حتما ميپرسم عزيزم ولي الان رفته مام اونجا  خيلي منظمه ساعتي كه وقت ميدن نهايت نيم ساع ...

نه بابا نيم ساعت چيه حداقل سه چهار ساعت معطلي داره من يه ماه پيش رفته بودم مرکز مام البته ساعت شش اونجا باشي بازم معطليش کمتر هست.

ولي اگه برا بار اول ميخوايد بريد بايد زود بريد چون تشکيل پرونده حداقل يه ساعت طول ميکشه 

خدایا شکرت
خب منم دولتی عمل کردم تقریبا دویست اینا شد، ولی الان شک کردم میگم نکنه لوله هام هیدرو بوده این متوجه ...

من دکترم استاد دانشگاهه و رئیس بیمارستان از همین دکترای مهمه اگه میخواستم برم بیرون عملم کنه همین ۵۰ تومن میشد ولی نداشتم هزیزنشو نامه داد رفتم یاس گفت خودم عمل نمیکنم بالاسرت هستم ولی کار خدا و لطف دکترم خودش عملم کرد همه هم تو بخش تعجب کردن

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
من ۳ هفته میشه از عملم گذشته اما چند روزه ترشحم زیاد سده همشم فکر میکنم بچه تو واژنم لگد میزنه

باردارید یا ۳روزه انتقال دادین؟؟؟؟؟

آره عزیزم. فقط استراحت کردم. شیاف داشتم اون موقع و دو هفته یکبار آمپول پرولوتون. از قبل داشتم اینا ...

عزیزم مبارک باشه دسته گلت🌹😚 میشه تا قبل ازمایش از روز ۶ به بعدش بگی کمر درد داشتی زیر دلت درد میکرد حالتات چی بود گلم

شما با مرکزتون تماس بگیرید یا حضوری برید دکتر معاینه کنه...

نه بابا نيم ساعت چيه حداقل سه چهار ساعت معطلي داره من يه ماه پيش رفته بودم مرکز مام البته ساعت شش او ...

من هفته پيش رفتم پيش مينو طاهري تازه اتاق عمل بود به من گفته بودن ١٢اينجا باش يك رفتم پيشش تشكيل پرونده هم ماما انجام داد 

عزيزم خوشحال شدم كه جنيناي خوبي واست تشكيل شده پيش خود عابدي انتقال ميدي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ميشه بفرماييد مشکلتون چيه؟ چون نصر به من هم گفت آي وي اف برا من جواب نميده چون ذخيرم0/6 بود گفت شش ...

مشکل خاصی ندارم پارسال با ذخیره نزدیک 2 پانکچر کردم 7 تا تخمک شد و 7 تا جنین

امسال با ذخیره نزدیک یک پانکچر کردم 7 تا تخمک شد ولی سه تا جنین 

صرفا بخاطر اینکه سنم بالای 40 هست میگند اهدایی طبق تکستا میگند احتمال موفقیت تو سن بالای 40 سال خیلی پایینه و به همین دلیل خیلی از دکترا اصلا بالای 40 رو تو سیکل پانکچر نمیبرند چون اکثرا بالای این سن یا جنین نمیدند یا تعداد جنین خیلی کم و خیلی ضعیف تشکیل میشه.  شما چند سالتونه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم