2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
اتفاقا این سوال خودمونم هست اصلا جواب درست نمیگن یعنی اصلا انگار خودشونم نمیدونن،  من حتی بعد ا ...

تیارا جون انشاءالله تخمک های باکیفیت و جنین های تپل برات تشکیل بشه ..اگه تونستی ژل رویال هم بخور خیلی خوب برای تخمک

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اتفاقا این سوال خودمونم هست اصلا جواب درست نمیگن یعنی اصلا انگار خودشونم نمیدونن،  من حتی بعد ا ...

چند تا تخمک ازت کشيدن؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نميدونم من مشکلمو چطوري بهت بگم فقط بالاي چند مليون اسپرم شوهرم داشت ي چيزي انگليسي تو کارت فريز برا ...

به نظر من اسپرم تازه بهتره..کاش بگی همون روز باز بیوپسی کنن ..

عزیزم از بیوپسی بیضه این همه اسپرم گرفتن؟؟؟

اره نگاه من شوهرم ي مشکلي داره برگشت رتروگراد يعني عملا هيچ مني يا آب هنگام انزال نداره آزو اسپرم نيست مشکل ايني هست ک گفتم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
تیارا جون انشاءالله تخمک های باکیفیت و جنین های تپل برات تشکیل بشه ..اگه تونستی ژل رویال هم بخور خیل ...

ممنونم عزیزم، گیر آوردن ژل رویان اصل سخته منم هفته دیگه باید برم برای سونو دیگه زیاد فرصت ندارم تمام امیدم به این اوابوست هست چون مرکز متاسفانه با پی آر پی هم موافقت نکرد، بارداری شده برام آرزو و رویا

دوستان گل سبام امپول پروژستونتونو خودتون میزنید تو خونه بعد انتقال یا میرید درمانگاه میزنه ..من روز ...

عزيزم برو بيرون بزن منم از روز ٣انتقال ميرفتم درمانگاه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم، گیر آوردن ژل رویان اصل سخته منم هفته دیگه باید برم برای سونو دیگه زیاد فرصت ندارم تمام ...

اوابوست هم عالیه..  سیاهدانه با عسل هم بخور ..ویتامین ای و سی هم بخور ..چهار مغز هم بخور تا روز پانکچر..انشاءالله اینبار حتما مامان میشی عزیزم..آرزوت هم برآورده میشه 

اوابوست هم عالیه..  سیاهدانه با عسل هم بخور ..ویتامین ای و سی هم بخور ..چهار مغز هم بخور تا روز ...

ممنونم عزیزم مرسی از انرژی مثبتت آن شالله شما هم بزودی مادر میشید و به حاجات دلتون میرسید، ان شالله هیچ کس حسرت مادر شدن نکشه،  التماس دعای فراون دوست عزیز

به نظر من اسپرم تازه بهتره..کاش بگی همون روز باز بیوپسی کنن ..

خوب شما کي ميگي خودتم فريز استفاده کردي

هفته ۲۴ آزمایش قند خون ۳ مرحله ای هس

مرسی. برام نوشت ازمایش قند گفت هفته ۲۴، یعنی اول هفته ۲۴ یا اخرش؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
واي تورو قران راس ميگي ؟ چرا چي ميشه ؟ اخ بگم خدا همسرمو چيکار کنه بيشتر ده روز بود نزديکي نداشتيم ا ...

عزيزم چيزي نميشه استرس نداشته باش 

به خاطر اينكه به تخمدان ها فشار نياد ميگن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ازمایش سلفری چیه؟

ازمایشه خونه برا همون سه تا سندروم که تو غربالگری معلوم میشه، دقت بالایی داره و گرونه،  ۱.۵ میلیون.  برا کساییکه ریسک داشته غربالگریشون مینویسن. جنسیت هم میگه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلا دوستان من توسیکل ای وی اف هستم ماه قبل ال دی خوردم چندروزم هست که سوپر فکت رو شرو کردم از فردا هم که روز دوم پریودمه باید امپول اچ ام جی و یه امپول دیگست اسمشو نمیدونم باید شرو ع کنم ،برا اینکه سیکلم با موفقیت پیش بره از الان چه خوراکی هایی باید بخورم؟