2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
منم وقتی پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین فقط تشکیل شدش و انتقالمم منفی شدش چون همسرم مشکلی ...

اها ممنون عزیزم

مرسی عزیزم از توضیح کاملت 

گفتم اونو مصرف کنه

خودمم فرتیل اید داشتم نخوردم دادم بهش مصرف کنه

ایشالله قسمت همه منتظرا بارداری راحت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی پانکچر شدم ده تا تخمک داشتم که دوتا جنین فقط تشکیل شدش و انتقالمم منفی شدش چون همسرم مشکلی ...

عزيزم موقعه تخمک کشي سايز تخمکات چنده ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
اها ممنون عزیزم مرسی عزیزم از توضیح کاملت  گفتم اونو مصرف کنه خودمم فرتیل اید داشتم نخوردم د ...

فرتیل آید و کیوتن هم همه دوستان تعریف میکنن، ان شالله همه منتظرا به خواسته دلشون برسن و همه باردارها این دوران رو به سلامتی و آسونی بگذرونن

عزيزم موقعه تخمک کشي سايز تخمکات چنده ؟

دفعه اول که پانکچر شدم دفعه آخری که سونو شدم و همون روز بهم گفتن اچ سی جی بزنم از سایز ۲۳ و ۱۹ و ۱۸ و ۱۷ داشتم تا سایز ۱۶ و ۱۴ هم بود دو روز بعدشم پانکچر شدم که گفتن ده تا تخمک ازم گرفتن ولی فقط دوتا جنین شد و چون جنین فریز دیگه ندارم دوباره رفتم تو سيكل پانکچر

باز خوبه ترسش ریخته! واسه من هرکاری کردم نتونستم راضیش کنم پروژسترونا رو بزنه .گفت میترسم !مرد گنده ...

ی شب آماده شدیم بریم درمانگاه من پروژسترونمو بزنم ماشینمون باطری خالی کرده بود روشن نشد منم همسرمو مجبور کردم خودش بزنه تا ۲۴ساعت همش ازم میپرسید حالت خوبه بعدشم هر کاری کردم دیگه نزد😂😂😂

خدا جونم شکرت...
ی شب آماده شدیم بریم درمانگاه من پروژسترونمو بزنم ماشینمون باطری خالی کرده بود روشن نشد منم همسرمو م ...

😂😂

پس همه شون همینن !

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دفعه اول که پانکچر شدم دفعه آخری که سونو شدم و همون روز بهم گفتن اچ سی جی بزنم از سایز ۲۳ و ۱۹ و ۱۸ ...

خوب کدومتون تخمک يا اسپرمتون بي کيفيت بود؟ چرا انقد جنين کم تشکيل شد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ممنون از جوابتون.بعد از هیسترو ماه بعدش میشه رفت انتقال دوباره؟

بله عزيزم ميشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خوب کدومتون تخمک يا اسپرمتون بي کيفيت بود؟ چرا انقد جنين کم تشکيل شد

اتفاقا این سوال خودمونم هست اصلا جواب درست نمیگن یعنی اصلا انگار خودشونم نمیدونن،  من حتی بعد از انتقالم خودم رفتم دکتر متخصص خون و گفتم برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه اونم با کلی اصرار و جنگیدن برام نوشت و....  خلاصه اینکه همسرم مشکلی نداره دکتر هم بهم گفته اوابوست بخورم برای پانکچر دومم تا کیفیت تخمکم بره بالا ولی اصلا صراحتا نمیگن ایراد از تخمک هست، خیلی بده اینطوری که جواب واضحی نمیگن

ننوشته بودن فقط یه کاغذی داده بودن فکر کنم نوشته بود در هر میدان ۴ الی ۵ عدد...تحرک ۵ درصد ..مورفولو ...

نميدونم من مشکلمو چطوري بهت بگم فقط بالاي چند مليون اسپرم شوهرم داشت ي چيزي انگليسي تو کارت فريز برام نوشته بود که از منشي پرسيدم گف سه تا کاسع اسپرم کيفيت اسپرما عاليه ولي ي دکتر متخصص ديگه گفت اسپرم تازه روز عمل خودت بگو بگيرن تازه بهتره حالا من تو ترديدم ببينم تازه بهتره يا فرز

نميدونم من مشکلمو چطوري بهت بگم فقط بالاي چند مليون اسپرم شوهرم داشت ي چيزي انگليسي تو کارت فريز برا ...

عزیزم از بیوپسی بیضه این همه اسپرم گرفتن؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏