2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
عزيزم چيزي نميشه استرس نداشته باش  به خاطر اينكه به تخمدان ها فشار نياد ميگن

ليانا جان شما از زينب جان خبر نداري چرا ديگه نمياد

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ليانا جان شما از زينب جان خبر نداري چرا ديگه نمياد

عزيزم منم خبر ندارم از چهارشنبه نيومده نگرانشم 

تو خصوصي هم ازش پرسيديم ولي هنوز نيومده ني ني سايت

انشاالله حال خودش و ني ني خوب باشه 

قبلا گفته بود روزاي آخر همش سرم درد ميكنه  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم منم خبر ندارم از چهارشنبه نيومده نگرانشم  تو خصوصي هم ازش پرسيديم ولي هنوز نيومده ن ...

نميدونم چيشده جواب نميده منم خيلي نگرانم انشالله که خودشو ني ني سالم بياد غافلگيرمون کنه با خبر زايمونش

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلا دوستان من توسیکل ای وی اف هستم ماه قبل ال دی خوردم چندروزم هست که سوپر فکت رو شرو کردم از فردا ه ...

سلام گلم 

اول توكل كن به خدا انشاالله مامان ميشي  

پياده روي رو تو برنامت قرار بده مصرف آب و ميوه و سبزيجات رو زياد كن نزار يبوست بشي  تغذيه رو سالم كن فست فود رو محدود كن 

داروهايي كه دكتر داده رو به موقع استفاده كن 

و در آخر  همه چي دست خداست 

موفق باشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نميدونم چيشده جواب نميده منم خيلي نگرانم انشالله که خودشو ني ني سالم بياد غافلگيرمون کنه با خبر زايم ...

انشاالله 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشاالله 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

عزيزم ميترسم ناراحت ميشي بپرسم شمت جنين فريز هم داري؟ که بازم انتقال بدي دکترت نگقت کي بيا برا انتقال بعدي

سلام گلم  اول توكل كن به خدا انشاالله مامان ميشي   پياده روي رو تو برنامت قرار ...

سلام دوستان من دیروزانتقال دادم امروز کمی احساس دردمیکنم زیرشکمم ازچیه?تاامروزظهرهیچی دردنداشتما

نه عزیز میدونی شکم چند لایه هست این فکرا چیه میکنی وسواس نباش به هر چیزی 

خیلی بامزه بودسوالش😁

ببخشیدمن که دیروزانتقال دادم تاامروزظهردرد نداشتم الان کمی زیردلم دردمیکنه یعنی چیه؟!!!😑

زیزم چرا اینقدر دوز پروژسترون شما زیاده من دو تا امپول پروژسترون را با هم میزنم گفت اگه نتونستی تحمل ...

نمیدونم والا چرااینطوره شایدچون فقط یدونه جنین دارم.امپولش یک روز درمیانه وشیاف400هر12ساعت یکبار,دوفاستون ندادن

انشالله🙏🙏🙏بسلامتی چندروزبعد گفت ازمایش بدی؟بنطرم اینجا نیا بشین فقط فیلم ببینو کتاب بخون فکرت درگ ...

اع جدی؟چرانیام؟اینجاسرم گرم میشه که.قران هم میخونم بیشتردرازمیکشم.ازمایشمم4اسفندنوشتن

عزیزم مبارک ۲۰۰ که خوب اگه نگرانی دو روز دیگه تکرار کن چون سقط داشتی فعلا فعلیتت را محدود کن و پیش ی ...

ممنونم اخه بار اول هم بتا تا 500رفت الانم این فقط زده بالای 200عدد نزده من تهران نیستم بیام تهران پیش متخصص بد نیس برام؟