2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماماني عزيز يه سوال دارم ازتون ممنون ميشم نظرتون رو بگين من سونو ان اي و آز غربالگري رو دادم و خدار ...

دکتر من گفت اگر توی جواب ان‌تی چیز مشکوکی بود حتماً سلفری رو بده. جواب ان‌تی رو که بردم پیشش گفت همه چیز خوبه و هیچ مشکلی نداره، سن هم که زیر ۳۵ هست (۳۳ سالمه) از نظر علمی لازم نیست بدی ولی برام نوشت که اگر خودم خواستم انجام بدم که من نرفتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دکتر من گفت اگر توی جواب ان‌تی چیز مشکوکی بود حتماً سلفری رو بده. جواب ان‌تی رو که بردم پیشش گفت همه ...

به منم گفت بهت پيشنهاد ميدم كه انجام بدي ولي اجباري نيس 

ولي همين حرفشم ادم رو مردد ميكنه🙁

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
به منم گفت بهت پيشنهاد ميدم كه انجام بدي ولي اجباري نيس  ولي همين حرفشم ادم رو مردد ميكنه🙁

چی بگم! از دست این دکترا!

من که با شوهرم‌ مشورت کردم هردو به این نتیجه رسیدیم که لازم نیست. دفعه بعدشم که رفتم دکتر اصلاً سراغش رو نگرفت ازم که رفتی یا نه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام من رفتم دارو گرفتم اولش گفتن تحریمیم دارو نیست بعدش اینا رو دادن نمی دونم خوبه یا نه اورگالوترانگ اگه درست نوشته باشم با پی دی هوموگ با اکسی تروپین با گونال اف نظرتون چیه این داروها خوبه ؟عوارض چی نداره؟بعدش یه سوال دیگه تو مدت مصرف دارو چه نکاتی رو رعایت کنم 

راستی تو سونو روز دوم هر چی تخمک ببینن همون تعداد رشد می کنن یا نه بازم معلوم نیست چندتا تخمک رشد خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنین 

آره. انتقال اولمم باردار شدم. اما سقط شد. توی هفته ۹ قلبش وایساد. الان دو قلو باردارم.

الهی الهی چقدر سخت. ان شالله که بسلامتی دو قلوها رو بدنیا بیاری و بزرگشون کنی. بار دوم انتقال دادی یا طبیعی باردار شدی؟ هر دوشون پسرن یا دختر و پسر؟

چی بگم! از دست این دکترا! من که با شوهرم‌ مشورت کردم هردو به این نتیجه رسیدیم که لازم نیست. دفعه بع ...

شوهر منم ميگه بازم نيس

خودم خيلي اعصابم خرده واقعا نميدونم كار بيهوده اي يا نه

بچه ها از ديروز كه پيام سيمايي رو خوندم خيليييي ناراحتم

خيلي هم استرس گرفتم

كسي ميدونه چه علايمي داشته تو اين چند روز كه قلب ني نيش واستاده

خدا براي هيچكس نياره اين روز رو 😢🙏

ببخشید من خیلی رو کمکتون برای این یک هفته حساب کردم میشه جوابم رو بدید ممنون

ساعت تزریق داروها باید دقیق دقیق باشه ؟چون اون ساعت شوهرم نیست یکی دو ساعت قبلش می تونم مثلا تو برگه نوشته 4 تا 5 عصر من 2.5 می تونم 

عزیزم آنا خیلی کم میاد و فکر کنم آنا تهران میکرو کرده ... @تورک_آنا    

سلام الهام جان بله میدونم تهران میکرو کردن اما تاجایی که یادمه اهل تبریز بودن .کسی نسخه ازمایشات ایمنی انعقادی رو داره ؟