2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیکا جون شما از کجا فهمیدید که تحرک صفر همسرت به خاطر مشکل ژنتیکی هست؟ ازمایش خاصی انجام دادن؟

چون همسرم یه بیماری مادرزادی داره.که تو بچگی تشخیص داده شده.و بعدها پزشکها بهش گفتن از عوارض این بیماری بی تحرکی اسپرمهاس.

خدایا شکرت  

مامانی گل😊😊😊💙من ۳ برج ازمایش بتا دارم برای بعضی ها دوبار ازمایش مینویسن به نظرت چیزی هستش که برای ما یکبار نوشتن

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
خانما قرص ال دی میخورم چهارروز مونده تموم بشه فک کنم یکم لک دیدم یعنی شک دارم از امروزم دارم سوپرفکت ...

فک کردی یا شدی نه عزیزم‌فک نکنم کنسل بشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم نظر دکتر هستش

برای من دقیقا ۱۶ روز بعد انتقالم میشه یعنی اگر ازمایش دوتا مینوشت این همون مرحله اخریشه

به نظر من که بهتره دوتا هزینه نمیدی 😂😂😂

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

ماماني عزيز يه سوال دارم ازتون ممنون ميشم نظرتون رو بگين

من سونو ان اي و آز غربالگري رو دادم و خداروشكر همه چي خوب بود

حالا دكترم ميگه چون زمان زايمان ميري تو ٣٥ سال سل فري بده😕

به نظرتون واقعا لازمه؟! شما بودين انجام ميدادين با توجه به هزينه بالاش؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
ماماني عزيز يه سوال دارم ازتون ممنون ميشم نظرتون رو بگين من سونو ان اي و آز غربالگري رو دادم و خدار ...

نه عزيزم اگه مشكلي نداشتي به نظرم نياز نيست 

خدارو شكر همه چي خوب بوده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امروز از بیمارستان پرسیدم گفتن بابیهوشی خطر ذاره من خیلی اذیت میشم درد دارم اگر بابیهوشی برام انحام ...

نه عزيزم من از چند تا دكتر پرسيدم گفتن هيچ مشكلي نداره فقط ٥مين همين 

بله مثبت شدم 

انشاالله مامان بشي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزيزم اگه مشكلي نداشتي به نظرم نياز نيست  خدارو شكر همه چي خوب بوده

مرسي عزيزدلم😘خودمم به نظرم نياز نيس اما اين دكترا تو دل آدم رو خالي ميكنن 🤕

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم