2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
من هفته بعد پانکچر دارم،دقیقا ۷ روز وقت دارم الان بخورم این قرص هارو تاثیر داره

قرص ها که سخت گير مياد ولي سياه دونه و عسل خوبه پودر اينوفوليک هم خوبه روزي دوتا ساشه بخور بعد صبحونه و قبل شام

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انوکسا رو میریزم تو سرنگ انسولین بعد میزنم اشکالی نداره به نظرت آخه سوزن خودش از انسولین بزرگتره ...

مگه سرسوزنش قابل جداکردنه خواهر؟؟؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
قربونت، ممنون❤❤❤ راستی برای شما چرا دیر نتیجه داد؟ بهتون گفتن مشکل از کجاست؟

عزیزم مشکل ما از همسرم بود اسپرماش از نظر تعداد کم بودن و کیفیت هم نداشتن

من ۵ بار تو رویان انتقال دادم که منفی شد بار ششم با طرازی بودم که خدا رو شکر مثبت شد

خداروشکر مامان شدین ..منم چهار بار میکرو کردم منفی شده ..ببخشید مشکلتون چی بود و بار آخر چکار کردین ...

۵ بار رویان برام انتقال داد که همش کارای تکراری میکرد منم منفی میشدم بار ششم با دکتر طرازی بودم یعنی طرازی ماه ماه وقتی دید رویان این همه منو اذیت کرده تو انتقالم همه کاری برام کرد در ضمن جنینامو از رویان آوردم و کیفیتشونم سی بود برام هیستروسکوپی تشخیصی کرد ایمنی بدنمو آورد پایین چسب جنین بهم داد یعنی همه کاری برام کرد خدا رو شکر الان دخترم ۳/۵ شده 

دوستم اينو بخون: البته براساس یافته های آزمایشگاه نیلو بهترین گروه برای انجام این تست گروه های با خ ...

من که میگم خدا بده صحیح و سالم بده اینا دیگه تشریفات دکتره منو برای پاپ اسمیرم مشکوک شدن الکی الکی فرستادنم اورولوژی سرطان زنان و منو الکی الکی پولوپسکپی و بعدش یه هویی بیوبسی کردن کلی هم درد داشت و فقط گفتن باید بری ازمایشگاه نیلو تو توانیر تهران.....تا ما تایید کنیم برای انتقال جنین هیچی خانم ۳میلیون از ما کشیدن بیرون گفتم سالم سالمی ...اومدم انتقال دادم حالا بماند تو اون یک هفته همه دنیام خراب شده بود رو سرم و گریه میکردم خدا نگدره ازشون بعضی از این دکترارو به هم نون قرض میدن فکر جیب  منو شما نیستم من مادرم ۴۵ ساله بود منو به دنیا اورد بدون هیچ استرسی تازه تصادفم کرد چادرش زیر لاستیک رفت من به دنیا اومدم صحیح سالم تووکککروخدا دوستان هی برای هر چیزی حساس نشید  نترسید بچه های ما نه سندرم دانی میشن نه عقب مانده ذهنی سالم به دنیا میان وقتی میفهمید باردارید استراحت کنید فقط برای سونو برید کلینیک و برگردید دیگه این ازمایش مازمایشارو بریزید جوب آب بره باباجون من اخه این حرکاتیه جدیدا میزنن خانوما

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
من که میگم خدا بده صحیح و سالم بده اینا دیگه تشریفات دکتره منو برای پاپ اسمیرم مشکوک شدن الکی الکی ف ...

عزیزم اما من تاحدی ازمایشارو قبول دارم

دیگه خداروشکر بچه ها به لطف ازمایشا سالم دنیا میان

من خودم اگه ازمایش ندم استرس میگیرم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم