2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
خانمای باردار انتقالی 🌹علاعم تو چهار روز اول بعد انتقال چیزی داشتین حالتی گرفتگی چیزی 😁

سوال منم هست امروزروز ۹ انتقال خواهرمه من همش تو این گروه انلاینم تا چه کارایی برای خواهرم انجام بدن ازاون ۵تا تخمک بود هر۵تا گرفت دوتاش دکتر انتقال داده.علایمش فقط یه کمی درد زیر ناف واینکه میگه نفس کشیدن برام سخت شده دیگه علائمی نداره 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا  به ادم جواب درست و حسابی نمیدن که من هنوزم که هنوزه تو فکر اون 11 تا تخمکم که چرا تشکی ...

آره خیلی وقتا میگن تخمک بی کیفیته ولی من قانع نشدم چون درست و حسابی جواب ندادن 

قوربونت عزیزمممم😚😚

عزيزم من عفونت دارم اشکال نداره قبل پانکچر فلوکونازول مصرف کنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها به نظرتون ميشه قرص ياسمين گير آورد؟

جايي ميشناسيد داشته باشن؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
سلام عزیزم..مبارک باشه..ان شالله تو و مهربون جفتتون مادر شده باشین😚😚 چه جالب که دیدیش!!منم خیلی د ...

اره قبلش می برن اتاق جنین شناس تو مانیتور نشون میدادن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله ۳ تاشو انتقال دادم شکر خدا الان باردارم

عزیزم من مثل شما ۴تا جنین داشتم ۱یکیش از بین رفت ۳تاش فریز کردم که الان رو چهارمه انتقالمه عزیزم گریداتو یادت میاد چند بود و علاعم قبل ازمایش خونت رو ۵ ۶ چی بود ریز جزعیاتشو به ماهم بگو چی میخوردی ..من روز چهارمه عصبی میشم یه هویی داغ میکنم گر میگیرم جدیدا یه ترشح سفید هم میبینم اما کم نفس تنگه هم دارم😂😂😂

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤