2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046618 بازدید | 684533 پست
بالغ یعنی چی آخه اون سری از 7 تا فولیکولی که داشتم حدود 11 تا تخمک گرفتن ولی فقط 3 تا جنین تشکیل شد ...

آره منظورشون سایزشونه که هنوز کامل رشد نکردن..منم دکترم گفت چهار پنج تا بالغ داری که هفتا تخمک ازم گرفتن..سه تاش جنین شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خیلی ممنون ازدلداری هات ومهربونیات.رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودبرام هچینگ کردن گذاش ...

عزیزم برات آیت الکرسی خوندم..انشاءالله بچسب به دلت نه ماه دیگ بغلت باشه همدمت بشه😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره منظورشون سایزشونه که هنوز کامل رشد نکردن..منم دکترم گفت چهار پنج تا بالغ داری که هفتا تخمک ازم گ ...

چرا از 7 تا سه تا جنین تشکیل شد؟

یعنی مشکل از تخمک بود که ناباغ بودن؟

چرا از 7 تا سه تا جنین تشکیل شد؟ یعنی مشکل از تخمک بود که ناباغ بودن؟

دلیل های متفاوتی داره..بعضیش شاید بخاطر بالغ نبودن باشه یا ممکنه کاملا بالغ باشن و اندازشون عالی باشه ولی بعضیش پوج باشن! یا ممکن اسپرم همسر ضعیف باشه

قربونت گلم..خداروشکر بد نیستم آره حسابی دارم میخورم که به نی نی ها چیزای خوب خوب برسونم ولی نمیدونم ...

عزیزم خوب عادیه دیگ میخوری چاق میشی ..آفرین فقط بخور نی نی هات تپل مپل بشن ..استرس که دیگ مامانی و همش نگران نمیشه که نداشته باشی ولی سعی کن با دعا خوندن آروم شی ..انشاءالله فردا هم همه چیز عالی و اونطوری که میخوای میشه عزیزم بسپردست خدا ..

دلیل های متفاوتی داره..بعضیش شاید بخاطر بالغ نبودن باشه یا ممکنه کاملا بالغ باشن و اندازشون عالی باش ...

اخه من با جنین شناس صحبت کردم گفت از 11 تا 3 تا تشکیل شده بقیه نابالغ بودن

ولی اندازه هاش همه بالای 16 بودن

روز 10 پریودیم اندازه فولیکول هام بالای 16 بودن همشون

و روز 14 که پانکچر شدم بزرگتر شدن دیگه

ولی نمیدونم چرا گفتن نابالغ بودن

چرا از 7 تا سه تا جنین تشکیل شد؟ یعنی مشکل از تخمک بود که ناباغ بودن؟

خانومی من ۸ تا تخمک داشتم ۴ تا جنین تشکیل شد دقیق علتشو نگفتن اونجور که یادمه گفتن تخمکات واکوله دار بود پرسیدم یعنی چجوری خودشونم بلد نبودن توضیح بدن 

خانمای باردار انتقالی 🌹علاعم تو چهار روز اول بعد انتقال چیزی داشتین حالتی گرفتگی چیزی 😁

انشاءالله مثبتی عزیزم ..گرگرفتگی داری خوب ..یکی از دخترا داشت خداروشکر مثبت شد انشاءالله شما هم مامان شدی😍😍😍

خانومی من ۸ تا تخمک داشتم ۴ تا جنین تشکیل شد دقیق علتشو نگفتن اونجور که یادمه گفتن تخمکات واکوله دار ...

واقعا 

به ادم جواب درست و حسابی نمیدن که

من هنوزم که هنوزه تو فکر اون 11 تا تخمکم که چرا تشکیل نشد

میشه کیفیت تخمک هم پایین باشه؟