2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
واقعا  به ادم جواب درست و حسابی نمیدن که من هنوزم که هنوزه تو فکر اون 11 تا تخمکم که چرا تشکی ...

منم از ده تا تخمکم دوتا جنین تشکیل شد از چند تا ازدکترا هم پرسیدم توضیح و دلیلی بهم نگفتن انگار خودشونم نمی دونستن

روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه :

1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد

2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد.

3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.

4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.

5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.

6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.

7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.

9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه :

1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.

2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.

3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.

4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.

5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.

7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.

9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
سلام بچه ها من سری قبل که ivf کردم 7 تا فولیکول خوب داشتم ولی این سری که دوباره میخوام ivf شم از ا ...

من روز هفتم سونو کرد گفت پنج تا داري اما روز پانکچر نه تا ازم کشيدن احتمال ميدم شايد بيشترم داشتم اما چون ذخيرم کم بود گفت زياد نميکشيم که تخمدونت ضعيف نشن چون قرار بود دوباره پانکچر شم که بعدش گفتم نميخوام اگه خداي نکرده نشد اين هفت تا دوباره ميرم از اين نه تا هفت تا جنين شد گريدشون هم خداروشکر خوب بود.

خدایا شکرت
بچه ها به نظرتون ميشه قرص ياسمين گير آورد؟ جايي ميشناسيد داشته باشن؟

من ۱ بسته یاز دارم. اگر تهرانین وقتی میام تهران میتونم براتون بفرستم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
مرسی عزیزم من فعلاً به تزریق گونال نرسیدم ولی 14 تا 75 تایی پیدا کردم یعنی اگه مثلاً روزی 300 تا باش ...

بله چهارتارو باهم بزن اگه نميخواي چهاربار سوراخ شي ميتوني تو يه سرنگ بکشي بعد با سرسوزن انسولين تزريق کني نهايت تو دوقسمت اينطوري بهتره البته من اولش ناشي بودم چهار بار ميزدم همزمان ولي بعد که کارما گرفتم اينطوري زدم. من بيمارستان بهمن ميرم دکتر عابدي برام کارما نوشت به نظرم خوب جواب داد بهم چون دکترم هم گفت همينو بزن نميخواد گنال پيدا کني.

کيوتن بخر بخور روزي يدونه خيلي قرص خوبيه سيستم دفاعي بدنتو هم ميبره بالا انتي اکسيدان قوي هم هست.

خدایا شکرت
عزیزم شما رفتی آنومالی؟ انشاالله که همه چیز خوب بوده...

سلام اره رفتم شکر خدا همه چی خوب بود.نینیم دختر

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
بچه ها من هفته بعد پانکچر دارم بگید تو این یه هفته چیا بخورم که جنین های خوب و بیشتری تشکیل بشه نم ...

من سياه دونه اسياب کرده بودم با عسل مخلوط کردم روزي يه قاشق مربا خوري ميخوردم يه معجوني هم خواهرزادم برام خريده بود که اونم روزي يه قاشق چاي خوري ميخوردم روزي هم يه قرص اوابوست و فرتيل ايد و کيوتن و فوليک اسيد 5 غذا هم سعي ميکردم چيزاي مقوي باشي 

خدایا شکرت
سوال منم هست امروزروز ۹ انتقال خواهرمه من همش تو این گروه انلاینم تا چه کارایی برای خواهرم انجام بدن ...

اون بخاطر امپولای پروژستونه منم گلوم خشک میشه نفس تنگه دارم بعضی وقتا عصبی میشم میشینم باز دراز میکشم امروزم سرم درد گرفته ایشالا که نی نیاش چسبیدن به رحم دارن رشد میکنن😙😙😙ترشح نداره یا لکه بینی خواهرتون 

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام اره رفتم شکر خدا همه چی خوب بود.نینیم دختر

مامان زهرااا مبارک باشه نی نی خوشملت دختر نازمون ایشالا به خیر فارغ بشی ..انتقال اولتون بود چندتا جنین داشتید

این ماه کلی مامان داریم تا اینجا که ۵ یا ۶ نفر از جمله خودم انتقالی بودن ایشالا که همگی مثبت بشن🌹🌹🌹🌹جواباتون بیایین بگیدا هر چی بود رفیق نیمه راه نشید😊😊😊

مامان زهرااا مبارک باشه نی نی خوشملت دختر نازمون ایشالا به خیر فارغ بشی ..انتقال اولتون بود چندتا جن ...

سلامت باشی عزیزم.اره انتقال اولم بود

دوتا جنین داشتم انتقال دادن.یکیش گرفت

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
سلامت باشی عزیزم.اره انتقال اولم بود دوتا جنین داشتم انتقال دادن.یکیش گرفت

به سلامتی مبارک باسه بازم فریز داری برای دومی😊