2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046605 بازدید | 684532 پست
سلام امروز رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودهمونم انتقال دادن دعاکن عزیزم

سلام مامان خانوم😙..انشالله دو هفته دیگه بیای اینجا مادر شدنت رو اعلام کنی😍😍

حسابی هوای کنجد کوچولوت رو داشته باش 

سلام

بچه ها من سری قبل که ivf کردم 7 تا فولیکول خوب داشتم

ولی این سری که دوباره میخوام ivf شم از اول فقط 4 تا فولیکول دارم

با اینکه داروهامو اضافه کرده برام

چرا اینطوری شده

در ضمن من روز 6 پریودی رفتم سونو به نظرتون تا چند روز دیگه قبل پانچ بازم اضافه میشه فولیکول یا نه؟

خیلی نگرانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااا جنین ۵روزه کی شروع به لانگزینی می کنه؟؟

فرقی نمیکنه شماهم مثل ما جنین ۳ روزه ها محکومید به پریید نشدن و ازمایش بارداری😂😂😂😂ایشالا که هممون++++++++میشیم

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام شادن جون ممنون عزیزممم جنینمم نشونم دادن قبل انتقال فداش بشم😍😍😍

سلام عزیزم..مبارک باشه..ان شالله تو و مهربون جفتتون مادر شده باشین😚😚

چه جالب که دیدیش!!منم خیلی دلم میخواست جنینام رو ببینم ولی فکر میکردم امکانش نیست..

تا دو هفته قبل انتقال مرتب توی ذهنم مجسم میکردمشون..توی ناخوداگاهم اندازه سه تا لوبیا بودن😁😁..ولی هر چی میکردم نمیتونستم سه تاش رو یه شکل تصور کنم نمیدونم چرا یکیش لوبیاش فرق میکرد😅

گفتم لابد جنسیت این با اون دوتا متفاوته😂😂😂

دوستای عزیزم باردارا کلسیوم چی میخورید؟ دکتر برام calsi careنوشته نیست تا برسه دستم چی مصرف کنم چ ...

دکتر من گفت اگر calcicare پیدا نکردی (که من پیدا نکردم) osteocare بگیر، گفت اینم خوبه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام بچه ها من سری قبل که ivf کردم 7 تا فولیکول خوب داشتم ولی این سری که دوباره میخوام ivf شم از ا ...

نگرانی برای چی عزیزم..من اطلاع زیادی ندارم..ولی میدونم هر ماه تعداد فولیکولا متفاوته...مثلا من پارسال که ذخیره تخمکیم نسبت به امسال خیلی بیشتر بود موقع آی یو آی دکترم گفت فقط دو تا فولیکول بالغ داری..ولی امسال برای آی وی اف پنج تابالغ داشتم..

تا اون موقع شاید بیشتر بشه.. ولی فک کنم تپلاش همین چهارتا باشن که انشالله با همینام نتیجه بگیری

خانوما من رفتم دکتر واسه ای وی اف گفت فقط داروهات تزریقی و اصلا شیاف و قرص نمیدم یخورده ترسیدم یعنی ...

عزیزم سیکل تخمک کشی داروهاش فقط تزریقیه. من نهایتاً ۴ تا آمپول داشتم روزی برای تقریباً ۲ هفته.

اون سیکل انتقاله که قرص و شیاف داره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من روزي 300 واحد ميزدم که کلا 2400 واحد شد که سه روزشو تونستم گونال پيدا کنم که دکترم گفت خودتو اذيت ...

مرسی عزیزم من فعلاً به تزریق گونال نرسیدم ولی 14 تا 75 تایی پیدا کردم یعنی اگه مثلاً روزی 300 تا باشه من باید 4 تا امپولو باهم بزنم ؟؟/؟؟ آمپول کارما رو تا حالا نشنیدم ولی برای پانکچر قبلیم سینال اف داشتم که از ده تا تخمک فقط دو تا جنین تشکیل شدش و کارم به پانکچر دوم کشیده ، دکتر فقط برای اوابوست تجویز کرده روزی 3 تا ولی فرتیل و کوتین نداده

نگرانی برای چی عزیزم..من اطلاع زیادی ندارم..ولی میدونم هر ماه تعداد فولیکولا متفاوته...مثلا من پارسا ...

بالغ یعنی چی

آخه اون سری از 7 تا فولیکولی که داشتم حدود 11 تا تخمک گرفتن ولی فقط 3 تا جنین تشکیل شد که بهم گفتن بقیه تخمک هات نابالغ بودن

یعنی چی؟

منظورش اینکه سایزش کوچیک بوده یا چیز دیگه ای بوده؟