2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
خانوما ماهم میتونیم زایمان طبیعی داشته باشیم؟ میشه موقع زایمان بری بیمارستان دولتی و یه دکتر انتخاب ...

میتونی، چرا که نه.

فقط دو سه ماه آخر برو زیر نظر دکتر مورد نظرت.

چون باید کامل زیر نظرت بگیره.

من چون خودم زایمانم میفتاد توی عید و دکتر طرازی ایران نیست.

کلا دکترم رو تغییر دادم.

الانم دو تا دکتر دارم.یکی میگه فقط سز. یکی معتقده ، باید دید شرایط چجوری پیش میره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پس میخوای چیکارکنی؟؟من بارطبقه دومم توهمونشم موندم فردا چیکارکنم.😔😔

نمیدونم 😒دعا کن چیزیمون نشه ی خانمه میگفت سرمای بدی خورده بود بدجور داروهای قوی خورد و پنیسیلینم زد ولی فهمید باردار بوده سپردم به خدا اون اگر بخواد صدتا پله دربرابر حکمتش هیچه

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی واقعا؟اینوخوندم دارم گریه میکنم الان قربون حکمت خدابرم کاش برای منم همین اول بگیره.دعاکن فردام ...

قربونت برم کلمه به کلمه بدون ذره ای اغراق گفتم الهی که اناقالت عالی پیش میره عزیزم بسپر به خود خدا که جز اون محتاج کسی نیستیم اراده کنه زمین از چرخش می ایسته چ برسه به ی نطفه کوچولو تو دل ما ک راه انداختنش برای اون کاری نداره خیلی مواظب خودت باش مهربون جونم ازحال خودت خبر بده بهم

چه جالب.من یکی رو میشناسم تا حالا ۹ بار انتقال داده نشده.سنشم بالاس.دیگه افتاده دنبال طب سنتی و اینا ...

الهی آمین میدونم خدا دل مارو نمیشکونه میدونم اشکامونو میبینه❤❤❤❤

ایرانی بود یا خارجی؟ چندتا تخمک داشتی؟ چندتا جنین شد؟

ایرانی من چون یه تخمدان دارم جنینام کم بود فولیکول ۶تا بود

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بار اول انتقالت باردار شدی؟

باردوم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو