2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
منم شنبه یا یک شنبه انتقال دارم  دفعه اول که میخوام انتقال بدم ولی خیلی نمیخوام استراحت کنم&nb ...

توکل بخدا انشالله ک مامان میشی 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

@**عروس_کوچولو**   ضربان قلب نی نیت رو چنده من خیلی دوس دارم جنسیت بچمو بدونم ولی برامم فرقی نداره چی باشه نه من نه همسر....ضربان قلب نی نی من ۱۷۴بود سمت راستمم هست ازوقتی مامان شدم همش عطسه میکنم هوس هیچی تاحالا نکردم تهوعم باقرص تا۲روز خوبم phادرارم۶بود تست نمک رو سر ریختن هم برام امتحان کردن اون موقع ک ۳قل داشتم دستمو بردم رو موهام یکی از اشناها کله پاچه ب نیتم باز کرده پسر بوده خودم خواب دختر دیدم اطرافیانم پسر...تکرر ادرار زیاد دارم...حرف vتوجفت چشام هست خط تیره اززیر نافم خیلی کمرنگ اومده پایین سینه هامم خیلی زود سیاه شدن بنظرت نی نیم چیه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم ولی اگه قطع کنم مشکلی پیش نمیاد برای انتقالم ؟ خیلی نگرانم 😐😞😞😞

نه نگران نباش مشکلی پیش نمیاد، بعدش دوباره میتونید استفاده کنید 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
@**عروس_کوچولو**   ضربان قلب نی نیت رو چنده من خیلی دوس دارم جنسیت بچمو بدونم ولی برامم فرقی ...

عزیزم

راستش من که اصلا تجریه ندارم

ولی خواهر منم تست نمک ریخت هفته پیش دستمو بردم بالا

منمه بهش گفتم خرافات اینا

مگه میشه

گفت برای من درست بوده

من تهوع که داشتم راستش

مال من ضربان ۱۷۰ 

شنبدم ضربان بالا دختر باز نمیدونم

شما ایشالله امروز متوجه میشی عزیزم

من عاشق چیزای شورم 

ولی باز ربطی ندارم گمونم 

حتمن امروز مال شما رو میگن

من خودم گفتم ان تی رو نگن تو سلفری ۱۰۰٪ میگن

راستش استرس قلب و هماتوم منو خفه کرده اصلا به جنسیت فکر نکردم 

همه میگن اسم انتخاب کردی

میگم نه کسی باورش نمیشه

ایشالله امروز میایی و میگی بهمون

شنبدم ان تی بگن پسره درسته

بگن دختره ممکنه خطا داشته باشه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم راستش من که اصلا تجریه ندارم ولی خواهر منم تست نمک ریخت هفته پیش دستمو بردم بالا منمه بهش گ ...

من نصف استرسمو باسرچ علایمم تو نت پایین اوردم واسم سرگرمی بود اره امروز اگه بگه خیلی خوبه منوشما مثل همه علایممون انشالله هرچی هست سالم باشن

سلام. من هم بودم.

عزیزم دکترتون کی بوده؟من رفتم تشکیل پرونده دادم دکترآتوسا کریمی رو برای من گذاشتن برای همسر دکتر جنتی.دکتر جنتی رو میدونم عالی هست اما کریمی رو نه.و اینکه گفت مستقیم آی وی اف کن.خودتو معطل نکن.موندم که چی کار باید بکنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من دکترم محمدزاده بود بله راضی بودم

من دکترم کریمی هست آتوسا کریمی.همسرم مشکل شکل تحرک و تعداد اسپرم داره.خودم مشکلی ندارم.دکتر گفت صبر نکن آی وی اف کن.نمیدونم زمان بدم با دارو یکم یا برم سراغ آی وی اف.بعد هزینهتون شما چقدر شد؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بچه ها کسی میدونه آمپول گونال اف کدوم داروخانه داره تو تهران؟ میشه بگید

ب من گفتن بجاش یه امپول که اولش ز بود بگیرم😂😂😂یادم نیس چیه ولی اخرشم بوسرلین دادن