2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046616 بازدید | 684533 پست
من دکترم کریمی هست آتوسا کریمی.همسرم مشکل شکل تحرک و تعداد اسپرم داره.خودم مشکلی ندارم.دکتر گفت صبر ...

بهتره به دکترت اعتماد کنی به نظر منم وقت و از دست نده اگه دوست داری میتوتی یکبار دکترتو عوض کنی دکتر طرازی که خیلی از بچه های اینجا پیشش رفتن بری من حدود ۵تومن شد الان البته بیشتر شده به داروهاتم بستگی داره

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب من گفتن بجاش یه امپول که اولش ز بود بگیرم😂😂😂یادم نیس چیه ولی اخرشم بوسرلین دادن 

به منم یه چیز دیگه داده ولی میگن اون قویه بقیه ایرانین و ضعیف

میخوام گونال پیدا کنم

به منم یه چیز دیگه داده ولی میگن اون قویه بقیه ایرانین و ضعیف میخوام گونال پیدا کنم

منم پیدا نکردم البته نگشتم زیاد ولی همون بوسرلینم خوب بود جواب داد

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام عزیزم خوبی؟حال کوچولوت چطوره؟خواهش میکنم باتودلیت دعاکن منم فرداانتقال دارم

سلام عزیزم، ما خوبیم. 🥰

انشاالله که مثبتی مهربون... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
چند تا رویان انتقال دادی؟ نگفتن چرا منفی شده؟ مشکل چی بود که ای وی اف کردی عزیزم؟ 

نه رفتم ارش

چیزی نمیگن که،میگن توivf فقط ۳۰ درصد احتمال مثبت شدن هست

من مشکل خاصی ندارم،شوهرمم نداره

فقط یه کیست اندومتریوز دارم

وای اینکه نمیشه نمیدونم

عزیزم دکترتون کی بوده؟من رفتم تشکیل پرونده دادم دکترآتوسا کریمی رو برای من گذاشتن برای همسر دکتر جنت ...

من اولش ک گروهی بود ، چندین دکتر بودن.

اما برای انتقال امسالم ، قانون عوض شد ، و گفتن دکتر اختصاصی انتخاب میشه برای هر کسی ، منم دکتر طرازی ، رو انتخاب کردم .

دکترم طرازی بود.

از همسرمم رو هم نمیدونم.

چون ب ما هم از ۵ سال قبلش گفتن میکرو.

حتی آی وی اف هم نه ، 

حتی iuiهم پیشنهاد ندادن.

نمیدونم چرا.

دوستم بعد از ما رفتن، یعنی ۴ سال بعد ک من رفتم ، بنده خدا شوهرش در حد صفر بود اسپرمش، اما اول گفته بود .

نمیدونم شاید چون مشکل اصلی ما تحرک بود.

تازه با همون اسپرم طبیعی هم باردار شده بودیم.

ما اعتماد کردیم.و البته من اطلاعاتم در حد الان نبود.

چند ماه پیش توی همین بارداری ، همسرم رو فرستادم باز آز بده ، گفته بودن ، اگر بچه دیگه نمیخوای ک هیچ، ولی اگر طبیعی میخواین در ادامه باردار بشین ، باید عمل بشه.

ک مام چون جنین داریم ، بیخیال شدیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه رفتم ارش چیزی نمیگن که،میگن توivf فقط ۳۰ درصد احتمال مثبت شدن هست من مشکل خاصی ندارم،شوهرمم ندا ...

ان شالله ایندفعه بهترین نتیجه رو بگیری و خدا دو قلو دختر و پسر بهت بده. الهی آمین. چقدر سری قبل هزینه ت شد؟ ایندفعه چطور؟