2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
گلم از اول چندتا استرادیول و پروژسترون داشتی؟بعد از مثبت شدنت هم داروهاتو کم کردن یا تغییر دادن؟

۳تااسترادیول یه امپول پروژسترون نه تغییر ندادن

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شما چندتا استرادیول و پروژسترون و شیاف استفاده میکردی تا هفته ۹؟؟؟ من از اول انتقالم روزی چهارت ...

عزيزم دوفاستون رو واسه چي ميدن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم مبارک باشه به سلامتی😍😍😍عزیزم چندسالتونه سیکلتون میکرو بوده؟اولین انتقال بودین چندتا جن ...

سلام ممنون عزیزم ۲۳سالمه مشکلاتی مثل اندومتریوز جسبندگی دارم یک تخمدان دارم باجراحی یکیشو برداشتم اولین انتقالم ک جنینام باکیفیت بود منفی شد انتقال دومم که جنینام بی کیفیت بود شکر خدا مثبت شد و ۳قلو باردار شدم که ۲تاش برام نموند توانتقال اولم همه چیو رعایت کردم از توالتو استراحت بگیر تا خوراکم اما منفی شد توانتقال دوم هیچی رعایت نکردم حتی استراحت نداشتم فقط شیر سویا و نشاسته خوردم همین انشالله ک بزودی مادر میشین

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
استرادیول من هفته ۹ قطع شد. آمپول پروژسترون هفته ۱۱، شیافش هفته ۱۴

ممنونم

منم امروز روز دوم انتقالمه دیروز انتقال دادم کلا ۳تاجنین داشتم که انتقال دادم ایشالا زود زود هممون م ...

انشاالله با همين ٣تا مامان بشي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
این 3 ماه را آمپول زدین یا شیاف؟ 

امپول شیاف نفخ میگرفتم

ممنونم عزیزم ینی رفتم داروخونه بگم گن زایمان میخوام؟الان بیشتر از ده روز گذشته هنوز هیچی نبستم و هرر ...

بله عزيزم بگو گن زايمان 

ببيندي  خيلي خوبه پهلوهاتم لاغر ميشه خيلي تاثير داره 

دوفاستون پروژسترون مصنوعی هست و‌پروتئین های لازم ببارداری.همون کار آمپول و شیافو میکنه دیگه احتمالا ...

چرا دكتر من بهم نميداد 

يادمه بعد اي يو اي بهم دادن الان يادم افتاد همون كار پروژسترون رو ميكنه 

ممنون عزيزم 

سلام ممنون عزیزم ۲۳سالمه مشکلاتی مثل اندومتریوز جسبندگی دارم یک تخمدان دارم باجراحی یکیشو برداشتم او ...

ای جوووووون دلم خداروشکر خیلی برات خوشحالم کلا ۵تا فریز جنین داشتین درسته منم مشکم کیست اندومتریوما بود اما ۴سانت دکتر گفت نیاز به عمل نداری لوله هامم باز بود اما در نهایت با کلی دارو ۸ تا تخمک ۴ تا جنین تشکیل شد که ۳تاشو فریز کردن بعد ۴ ماه الان دوروزه انتقال دادم..همسرمم مشکلی نداشت شکر خدا ذخیره تخمدانسم نزدیک ۵ بود ۴ و خورده ای ریگه هر چی خدا بخواد...علاعمم داشتی تو انتقال دوم یعنی ۳ یا چهار روز بعد انتقال یا نه فقط با ازمایش فهمیدی

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
منم امروز روز دوم انتقالمه دیروز انتقال دادم کلا ۳تاجنین داشتم که انتقال دادم ایشالا زود زود هممون م ...

انشالله با همین سه تا وروجک بشی مامان سه قلوها.

فقط توکل کن به خدا.آرامشتو حفظ کن دیگه هیچ کاری نمیخواد بکنی.😚😍🌹