2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
بتات چند بود گلم؟روز چند انتقال آزمایش دادی؟

روز۱۵انتقال ۹۷۵ روز ۱۴بی بی زدم فکرشم نمیکردم باردار باشم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
گلی اگه کم کاری تیروئید داری شیر سویا نخور.میگن خوب نیست

عشقم دوروز پیش ازمایش تیرویید گرقتن گفتن همه چی خوبه میزونه😁😁😁کلا تا اینارو انتقال بدناااا اسکناس دادیم اگه به دنیا بیااان از همشون ویشکون نیگیرم😂😂😂میگم ببینید فقط مادرتون چقدر براتون زحمت کشیده حالا باید کودکان کار بشن😂😂😂برای مادر پول دربیارن

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جوووووون دلم خداروشکر خیلی برات خوشحالم کلا ۵تا فریز جنین داشتین درسته منم مشکم کیست اندومتریوما ...

عزیزم من ۶تا تخمک داشتم ۴تاش جنین شد ۲تاش کیفیتش خوب بود ۲تاش ضعیف حتی منصرف شدم از انتقال اما یه حسی گفت برو انتقال بده سر انتقالم دکترم مطمئن  بود نمیشه گفت دفعه بعدی اومدی انتقال بدی بی هوشی بگیر اصلا همکاری نمیکنی اخه موقع انتقال خیلی درد داشتم تا۳روز حتی شنیدم ماما راجع ب جنینام داشت یه چیزایی میگفت ب دکتر اما باز امیدم بخدا بود تااینکه یکی از جنینام تقسیم شد شد ۲قل واون یکی هم گرفت شد ۳قل متاسفانه ۲تاش نموند ...علایم فقط دل درد پادرد ازانتقالم تا ۳روز داشتم بعدش هیچی روز یازده انتقال دل درد پریودی داشتم حتی نوار گذاشتم چون مطمئن بودم باردار نیستم 

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزدلم چه جالب.خدا نگهش داره واست.😍

مرسی انشالله قسمت خودتون

بمنم نداده بود تا دیروز که روز ۱۷ انتقالم بود.بجای آمپول اینو نوشت

خيلي خوبه من آمپول ميزدم تنگي نفس داشتم و حالت تهوع هم زياد ميشد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم شما چندتا استرادیول و پروژسترون و شیاف استفاده میکردی تا هفته ۹؟؟؟ من از اول انتقالم روزی چهارت ...

۳ تا استرادیول

۱ آمپول

۲ تا شیاف

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
منم امروز روز دوم انتقالمه دیروز انتقال دادم کلا ۳تاجنین داشتم که انتقال دادم ایشالا زود زود هممون م ...

اگه کم کاری تیروئید دارید نباید شیرسویا بخورید، ممنوعه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزیزم من ۶تا تخمک داشتم ۴تاش جنین شد ۲تاش کیفیتش خوب بود ۲تاش ضعیف حتی منصرف شدم از انتقال اما یه حس ...

ای خدای بزرگ😚😚😚شکرت اگر تو بخوای هر چیزی رو ممکن میکنی دکترا مگه خدا هستند که بگن میشه نمیشه خیلی هم کم پیش میاد همه جنینا درجه aباشن یکی بی یا سی ددمیاد الحمدلله که گرفت مبارکت باشه مراقب خودت خیلی باش من یه چی بگم از وقتی انتقال دادم دوروزه نمیدونم شماهم این حالت و داشتی زیر دلم سفت شده که وقتی معدرت میخوام ادرار میکنم اصلا عین قبل نیست سرپا لنجام میدم کارمو احساس میکنم صفت شده زیر دلم انگار چسب زدن😂😂ایا ترشح سفیدم داشتی بعد انتقال کلافتم کردم از بس سوال پرسیدم حلال کن😚

ای خدای بزرگ😚😚😚شکرت اگر تو بخوای هر چیزی رو ممکن میکنی دکترا مگه خدا هستند که بگن میشه نمیشه خیلی ...

اره ترشح سفیدم خیلی داشتم تا۳.۴روز اول سفتی زیر شکمم خوبه انشالله ازعلائم بارداریه من خیلی احساس گرمای شدید داشتم خیلی ....دلم براتون روشنه انشالله ک مثبت هستید

ای جوووووون دلم خداروشکر خیلی برات خوشحالم کلا ۵تا فریز جنین داشتین درسته منم مشکم کیست اندومتریوما ...

ضمنا من بخاطر کیفیت پایین جنینام کلی اینجا سوال پرسیدم ک همه گفتن نگران نباش

اره ترشح سفیدم خیلی داشتم تا۳.۴روز اول سفتی زیر شکمم خوبه انشالله ازعلائم بارداریه من خیلی احساس گرم ...

قربون دعای قشنگت ایشالا ایشالا 😙😙😙

منم امروز روز دوم انتقالمه دیروز انتقال دادم کلا ۳تاجنین داشتم که انتقال دادم ایشالا زود زود هممون م ...

خدا برات نگهشون داره عزیزم❤❤❤

دختر خوب شما که مشکل تیرویید داری نباید شیر سویا بخوری میگن خوب نیست منم کم کاری دارم لووتیروکسین میخورم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عشقم دوروز پیش ازمایش تیرویید گرقتن گفتن همه چی خوبه میزونه😁😁😁کلا تا اینارو انتقال بدناااا اسکناس ...

درسته آزمایش دادی تنظیم شدی ولی با قرص کنترل شده، منم همینجورم الان رنج طبیعیه ولی بازم مراعات میکنم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...