2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست
روزی یدونه گونال و دوتا اج ام جی روز ۶-۷-۸ ستروتاید هم اضافه شد دوروز قبل پانکچر  اچ سی حی

آهااا، فک کنم انتقالتون فرش بوده، من انتقالم فریز بوده و سیکل طبیعی برا همین فعلا استرادیول ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها من هفته ۱۲هستم الان ۳ماهه پروژسترون واسترادیول والرات مصرف میکنم کسی نمیدونه تاکی باید م ...

سلام عزیزم مبارک باشه به سلامتی😍😍😍عزیزم چندسالتونه سیکلتون میکرو بوده؟اولین انتقال بودین چندتا جنین😍😍😍ممنون میشم راهنمایی کنید و از روزای انتقال بگید چه کارایی انجام دادین😙😙😙

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام عزیزم، من نهم انتقال هستم، بار چهارم سریا قبل خیلی علائم داشتم این سری هیچی...

ای جووووووووووونم مبارک باشه مامان جونی ایشالا نی نیات الان چسبیدن به شکمت و رحم تا ۹ماه دیگه ...انتقال اولته چند تا جنین داشتی چندتا انتقال دادن فریز بودی یا نه😙😙😙😙😙😙

سلام عزیزم، من نهم انتقال هستم، بار چهارم سریا قبل خیلی علائم داشتم این سری هیچی...

ببخشید گفته بودید چهارمین انتقال باور کن من انقدر خوشحال میشم برای دوستام که اینارو نمیخونم فقط انتقال و خوندم ایشالا جواب ازمایش ++++++++++++++تو برامون ۵ یا ۶ روز دیگه میاری داروهایی که مصرف میکنی الان چی هست

ای جووووووووووونم مبارک باشه مامان جونی ایشالا نی نیات الان چسبیدن به شکمت و رحم تا ۹ماه دیگه ...انت ...

قربونت عزیزم، انشاالله❤❤❤

نه بار چهارمه انتقال میدم😶😶😶 سه تا جنین فریز شده برام انتقال دادن

15تا داشتم از پانکچر دومم، 6تاشو سریه قبل ذوب کردن سه تاش موند که انتقال دادنو منفی شد، این بارم سه تا، 6تا جنینم مونده برام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
قربونت عزیزم، انشاالله❤❤❤ نه بار چهارمه انتقال میدم😶😶😶 سه تا جنین فریز شده برام انتقال دادن 15ت ...

خیالت راحت باشه ایشالا این سری مثبته بی برو برگرد سری های قبل حتما استرس داشتی اما این سری باید فقط استراحت کنی دوب شدن فریز به چه دلیله

سلام خانمها من هفته ۱۲هستم الان ۳ماهه پروژسترون واسترادیول والرات مصرف میکنم کسی نمیدونه تاکی باید م ...

گلم از اول چندتا استرادیول و پروژسترون داشتی؟بعد از مثبت شدنت هم داروهاتو کم کردن یا تغییر دادن؟

ببخشید گفته بودید چهارمین انتقال باور کن من انقدر خوشحال میشم برای دوستام که اینارو نمیخونم فقط انتق ...

خواهش میشه جانم😙😙😙

پناه بر خدا، امیدوارم اینبار نتیجه بگیرم ...

دارو که گلوکوفاژ رو کلا همیشه دارم، استرادیول روزی سه تا،فولیک اسید،آسپرین،انوکساپارین، آمپول پروژسترون و شیاف

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیالت راحت باشه ایشالا این سری مثبته بی برو برگرد سری های قبل حتما استرس داشتی اما این سری باید فقط ...

انشاالله❤❤❤

این سری اصلا استراحت نکردم اما مثبت بشم دیگه استراحت میکنم😅

خب جنین هایی که فریزن رو ذوب میکنن تا انتقال بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرادیول من هفته ۹ قطع شد. آمپول پروژسترون هفته ۱۱، شیافش هفته ۱۴

گلم شما چندتا استرادیول و پروژسترون و شیاف استفاده میکردی تا هفته ۹؟؟؟

من از اول انتقالم روزی چهارتا استرادیول داشتم.سه تا شیاف.یه آمپول.دیروز دکترم آمپولمو قطع کرد بجاش روزی سه تا دوفاستون نوشت.گفت هنوز خیلی زوده که بخوام داروتو کم کنم.احساس میکنم خیلی زیاده😒😐😐

خواهش میشه جانم😙😙😙 پناه بر خدا، امیدوارم اینبار نتیجه بگیرم ... دارو که گلوکوفاژ رو کلا همیشه د ...

منم امروز روز دوم انتقالمه دیروز انتقال دادم کلا ۳تاجنین داشتم که انتقال دادم ایشالا زود زود هممون مامان میشیم من که استراحت مطلقم فقط برای دستشویی میرم و غذا انقدرم مامانم الو انجیر و گلابی یه سری چیزا گرفته برای شکمم که مشکلی ندارم...منم فولیک اسید فقط میخورم با استرادیول روزی ۳تا و روزی یه امپول پروژستون و قرص تیرویید..نشاسته و ابم میخورم شیر سویا حتما بخور من گرفتم میخورم..فقط باید ارامش داشته باشیم همین باز خدارو شکر شما جنین فریز داشتی من که کلا همین ۳تا وروجک و داشتم😂😂😂😂😂

گلم شما چندتا استرادیول و پروژسترون و شیاف استفاده میکردی تا هفته ۹؟؟؟ من از اول انتقالم روزی چهارت ...

انتقال اولتون مثبت شدین