2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
خانوما شما درباره طب سنتی اطلاعاتی دارید؟ منکه میکروم منفی شد گفتم قبل عید وقتو هدر ندم برم اقدام ک ...

منم میخام برم طب سنتی ولی همه دکترا میگن نرو اصلا اعتقادی به طب سنتی ندارن میگن بعضی هورمونا مثل پرولاکتین رو بالا میبره 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام صبح بخیرپانکچرشدم.بهوش اومدم فقط گریهههه.همش4تاتخمک

انشاالله 4تا جنین خوب میشه برات عزیزم، تو منو ببین هرسری بالای 20تا تخمک داشتم این سری 15تا جنین اما هنوز دستم خالیه، ناراحت نباش بخدا به تعداد نیست اصلا

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم ان شاء الله که حال خودت و بچه ها خوب باشه. دیروز رفتم آنومالی دادم تو جوابش نوشته کیست ک ...

سلام.ممنون عزیزم.

آره نگران نباش عزیزم. آره منم هر موردی دیدم و شنیدم خوب شده در سونوهای بعدی.

خالمم همینطور بود پسرش ، اونم سونوهای بعدی گفتن دیگه نیست. توکلت ب خدا باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بسلامتی عزیزم یعنی ۱۳ هفته چند روز یا ۱۲ هفته و چند روز من هفته بعد ایشالله راستش من خمندم بین ۱۱ ...

عزیزم تو هفته ۱۱ باید بری پیش دکترت،دکترت جنین رو سانت میزنه و بهت میگه دقیقا چه روزی بری سونو ان تی

خوبه فکر میکردم چون آی وی اف هستیم ممکنه خطر داشته باشه.البته با دکترم صحبت میکنم زایمان قبلی طبیع ...

قبلی رو طبیعی بودم ، الان چون دو تا هستن باید ببینم چی میشه تا آخر.

اما با دکتر و مامایی ک زایمان های دو قلوی طبیعی انجام میدن صحبت کردم و اونا گفتن هیچ مانعی نداره.

برنامم اینه برم برای زایمان پیش اون.

راستش کلاس ها رو همه میومدن ، هر چند درصدیشون میتونستن طبیعی زایمان کنن. اما هم اطلاعات آدم بالا میره ، و هم ورزش ها برای بدن مفیده و ....

و راهکارهای خوبی برای شیردهی و کوچیک کردن شکم میدن و ....

مهمترین مزیتی ک من دنبالش بودم این بود ک همسرم باهام باشه کل زایمان رو. ک اون بیمارستان فقط با این روش اجازه میداد. باید مدرک کلاس ها رو هردومون میداشتیم.

اینبار ولی مامایدهمراه میگیرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم میخام برم طب سنتی ولی همه دکترا میگن نرو اصلا اعتقادی به طب سنتی ندارن میگن بعضی هورمونا مثل پرو ...

آره دکترا قبول ندارن من الان زنگ زدم به منشی همین طب سنتی گفت رازیانه نیست داخلش 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خب عزیزم به ترتیب میدن، مثلا به من اول سینال دادن بعدش که رفتم داروهامو اضافه کردن، شما سونوی روز چن ...

من دیروز رفتم روز دومم بود

بعدش گفت روز ۸ پریودی بیا

دو سه روز بعدشم پانکچر میشم

بر همین دارو اضافه نمیکنن

سیکلمم ۲۴روزه اس

معمولا روز ۱۳ پانکچر میشم

من میگم یادشون رفته

حالا دکترم تا یکشنبه نیست

باید دوباره یکشنبه برم بهش بگم

چون به دوستمم عین من دارو داد با این تفاوت که امپول بازو رو اضافه تر داد

بر همین شک دارم

مطمئنم یادشون رفته

اونجا خیلی دقتشون پایینه

راستی دوستم من تو این چند روزه چیا بخورم که تخمک هام بهتر شن و بیشتر؟

من دیروز رفتم روز دومم بود بعدش گفت روز ۸ پریودی بیا دو سه روز بعدشم پانکچر میشم بر همین دارو اضا ...

آخه منم روز دوم میرفتم فقط سینال میدادن سونوی بعدی آمپولای زیرجلدی ولی خب شما میگی به دوستت دادن شاید حالا یادشون رفته باشه

عزیزم من از یه ماهو نیم قبلش پودر اینوفولیک خوردم و چهارمغز باعسل و ویتامین ای، دیگه نمیدونم برای چندروز اثر داشته باشن یا نه ولی سعی کن تغذیت سالم باشه چیزای سرد یا فست فود اینا هم نخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه منم روز دوم میرفتم فقط سینال میدادن سونوی بعدی آمپولای زیرجلدی ولی خب شما میگی به دوستت دادن شای ...

رور دوم پری رفتی سونو بعدش روز چندم رفتی امپول بازو داد

روز چند پری پانکچر میشی

دوستان استامینوفن ساده که میتونیم مصرف کنیم؟! جای آمپولام داره منو میکشه ، فلج شدم

جای چه آمپولی؟ پروژسترون؟

ببین من تا الان چهاربار انتقال دادم کلی پروژسترون زدم اما خیلی اذیت نشدم البته جدیدنا کهیر میزنم فقط

پروژسترون چون روغنیه باید آروم آروم تزریق بشه حتما، اگه شوهرت بتونه یاد بگیره برات تزریق کنه خیلی بهتره چون بیرون خیلی مراعات نمیکنن که، وقتی ام تزریق میکنی بعدش با یخ مالش بده(من یه آب معدنیه کوچیک فریز کردم) فرداش با حوله گرمش کن، اینجوری خیلی درد و ورمش کمتر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40