2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سر بارداری قبلیم رفتم. از هفته ۲۰. تقریبا ۱۲تا ۱۵ جلسه. که دو سه تاش همراه همسره. خوبه، اطلاعات ...

خوبه فکر میکردم چون آی وی اف هستیم ممکنه خطر داشته باشه.البته با دکترم صحبت میکنم

زایمان قبلی طبیعی بودی؟

این بارداری چی میخوای طبیعی باشی یا سز؟

منظورم اینه که که این کلاسا و ورزشا رو فرقی نمیکنه زایمان چی باشه؟

شما آزمایش دادی عزیز ؟

نه عزیزم.الان روز ۱۲ هستم

دیشب بی بی چک قطره چکونی ها زدم هاله انداخت بعد ۱۰ دقیقه.. صبح بی بی چک نواری زدم منفی شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
نه عزیزم.الان روز ۱۲ هستم دیشب بی بی چک قطره چکونی ها زدم هاله انداخت بعد ۱۰ دقیقه.. صبح بی بی چک ن ...

عزیزم قطره چکانی معتبرتره ..انشاءالله مامان شدی..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

خانوما شما درباره طب سنتی اطلاعاتی دارید؟

منکه میکروم منفی شد گفتم قبل عید وقتو هدر ندم برم اقدام که دکترم نبود دیروز رفتیم با شوهرم طب سنتی بهمون کلی داروی گیاهی داد به شوهرم منضج سه گانه داد به من منضج دوگانه نمی دونم تابحال اسمشو شنیدید یا نه فقط می خوام بدونم اینا توش کلی گیاه هست از جمله رازیانه بنطرتون من که سینم فیبرو کیستیکه می تونم مصرف کنم به دکتر گفتم فقط بهم دوتا روغن گیاهی بابونه وسرو داد وبه من گفت چون رحمت سرده هر چی کاشت کنی پس میزنه باید رحمتو گرم کنی که کلی بهم دارو داد وبه شوهرمم گفت بیاد حجامت منم همراهش باید بادکش شکم وپهلو انجام بدم نمی دونم چیکار کنم این گیاه دوگانه رو مصرف کنم یا بی خیالش شم😒

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم قطره چکانی معتبرتره ..انشاءالله مامان شدی..

خیلی دلم گرفته...اصلا ب منفی شدنم فکر نکرده بودم.میگفتم خدا دستمو محکم گرفته نمیذاره من غصه بخورم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
خیلی دلم گرفته...اصلا ب منفی شدنم فکر نکرده بودم.میگفتم خدا دستمو محکم گرفته نمیذاره من غصه بخورم

قطره چکانی دقتش خیلی بیشتر ..نواری ها معمولا یا خرابن یا کاذب ..منفی نیستی مامان شدی فردا صبح هم با ادرار اول صبح بزار حتما مثبت میشه عزیزم..به خودت استرس نده و دعا کن منم برات آیت الکرسی خوندم انشاءالله مامان بعدی شما باشی و فردا خوش خبر

سلامی دوباره.ببخشید من اینجا همش سوال میپرسم.خواهرم امروز ۶انتقالش هست درد زیر ناف داره .سینه هاش سفت ودردناک شدن .این علائم که خطری نداره.من هیچی ازای وی اف نمیدونم این حالتاش وبرای من میگه منم اینجا مطرح میکنم😐

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلامی دوباره.ببخشید من اینجا همش سوال میپرسم.خواهرم امروز ۶انتقالش هست درد زیر ناف داره .سینه هاش سف ...

اینا علایم بارداری ..ضرر هم نداره اکثر دخترایی که مامان شدن داشتن انشاءالله خواهر شما هم بخاطر بارداری هست و بارداره😍😍

اینا علایم بارداری ..ضرر هم نداره اکثر دخترایی که مامان شدن داشتن انشاءالله خواهر شما هم بخاطر باردا ...

واقعا😍

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
قطره چکانی دقتش خیلی بیشتر ..نواری ها معمولا یا خرابن یا کاذب ..منفی نیستی مامان شدی فردا صبح هم با ...

ممنون عزیزم

فدات بشم من

خیلی دلم گرفته،، برا آی وی اف ۱۰ ساعت راه رو باید از شهرمون یه سره بریم تا یزد..تحمل اون همه راه رو دیگه ندارم😭😭😭

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم.همش میگفتم حتما مثبت میشی چون دوبار انتقال دادی. انشالله بزودی طبیعی بارد ...

ممون عزیزم بله منم فکر‌میکروم مثبت میشم ولی منفی شد 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
این دارو بر بازو درسته؟ به من این سری فکر کنم یادشون رفته بر بازو بدن

خب عزیزم به ترتیب میدن، مثلا به من اول سینال دادن بعدش که رفتم داروهامو اضافه کردن، شما سونوی روز چندم رفتین؟ سیکلت کوتاهه یا طولانی؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...