2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
رور دوم پری رفتی سونو بعدش روز چندم رفتی امپول بازو داد روز چند پری پانکچر میشی

من همدان میرم، ویزیت و سونو رو میرم مطب، پانکچر و انتقالو بیمارستان

بار اول روز دوم رفتم و نهم و فکر میکنم 13، روز 16 پانکچر شدم

بار دوم روز دوم رفتم و نهم و ده، روز 12 پانکچر شدم

ولی هر سری سریه دوم آمپولای زیرجلدی رو بهم دادن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام سلام.صبح همگی بخیر

امروز رفتم دوتا جنین خوشگل مامان رو با خودم آوردم خونه.از سه تا جنین توی  نی فقط دوتا انتقال دادن اون یکی دیگه فریز موند.الان ۷ فریز دارم.الانم اومدم اتاقمون دارم استراحت میکنم.شوهرم.خیلی داره بهم سخت میگیره😭😭😭 میگه گوشی کامل ممنوعه.بخدا این قد که این استرس داره خودم اصلا ندارم.میخوام راه برم میگه یواش راه برو .میخوام دراز بکشم میگه یواش بخواب.دیوونم کرده.

ان شاالله فردا برمیگردیم شهرمون.برا سوم اسفند هم برام آزمایش نوشتن.ان شاالله که مثبتم و مامان سه قلو ها میشم😍😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام.صبح همگی بخیر امروز رفتم دوتا جنین خوشگل مامان رو با خودم آوردم خونه.از سه تا جنین توی &n ...

به به سلام😍😍😍 مبارک باشه عزیزم، انشاالله به آرزوت میرسی میشی مامان سه قلوها❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوبار پانکچر شدی چند بار انتقال داشتی؟ الان تو چه مرحله ای هستی

بله عزیزم

این سری چهارمین انتقالمه، روز هشت هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جای چه آمپولی؟ پروژسترون؟ ببین من تا الان چهاربار انتقال دادم کلی پروژسترون زدم اما خیلی اذیت نشدم ...

عزیزم همه این کارا رو میکردم ، خودم به خودم تزریق میکردم ، اونقدر دردش زیاد شده بود که نمیتونستم راه برم ، از دیروز تبدیلش کردم به شیاف

من دیروز رفتم روز دومم بود بعدش گفت روز ۸ پریودی بیا دو سه روز بعدشم پانکچر میشم بر همین دارو اضا ...

اگه ژل رویال تونستی پیدا کنی حتما بخور ...برای تخمک خیلی خوب

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام سلام.صبح همگی بخیر امروز رفتم دوتا جنین خوشگل مامان رو با خودم آوردم خونه.از سه تا جنین توی &n ...

عزیزم انشاءالله مثبت میشی و مامان میشی برات آیت الکرسی خوندم ...من همسرای شما رو درک نمیکنم شوهر من که وقتی انتقال میدم استراحت میکنم میگه به اینا نیست باید خدا بخواد یعنی با حرفهایی شما کاملا غریبه ام😁😁😁

ای جون مبارکه شوهر منم اینطوریه بعد انتقال نمی تونم زیاد بیام چون نتم با گوشیه 

دوتا انتقال دادی میگی مامان سه قلو هاا😉😉

مواظب خودت باش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون عزیزم فدات بشم من خیلی دلم گرفته،، برا آی وی اف ۱۰ ساعت راه رو باید از شهرمون یه سره بریم تا ...

درکت میکنم عزیزم ..بخدا هزینه هاو دردهایی که میکشیم یه طرف فکر رفت و آمد و عذابش یه طرف ...انشاءالله به حق فاطمه زهرا مامان شدی و روز مادر تو هم جز مامانا شدی ..منم بعد عید باید برم مرکزی که هشت ساعت راه تا اونجا...

ای جااانم،بسلامتی مامان خوشگل،اصلا به خودت استرس نده،شوهرت هم هرچی گفت ناراحت نشو،منتظر خبرهای خوبت هستیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه ژل رویال تونستی پیدا کنی حتما بخور ...برای تخمک خیلی خوب

عزیزم اگر ژل رویال پیدا نکردیم میتونیم قرصش رو بخوریم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
انشاالله 4تا جنین خوب میشه برات عزیزم، تو منو ببین هرسری بالای 20تا تخمک داشتم این سری 15تا جنین اما ...

اره عزیزم درست میگی ولی بازشماامیدداری این نشه بازداری انتقال بدی من چی,پرستارامیگفتن گریه نکن خودشم ازترس فشارم شده بود18امپول زدن اوردن پایین ولی الان دردندارم هیچ