2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جای آمپول پروژسترون رو میشه ماساژ داد یا کمپرس کرد؟برای من جای آمپولای سمت راستم خیلی اذیتم م ...

اره میشه.من کیسه اب گرم میزاشتم بعد از امپول..رو شکمت نزاری ها یه موقع ..فقط رو جای امپول.جای هیچ کدوم هم سفت نشد بااینکه تا ۱۲ هفته هرروز میزدم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یا بگو کمرم درد میکنه دکتر گفته مشکوک به دیسکه باید یکی دو هفته استراحت مطلق کنی.😐

من نمیتونم دوهفته استراحت مطلق کنم . اخه سرکار میرم 

تهش بتونم ۴ روز  مرخصی بگیرم 

نگم به کسی راحت ترم ، چون تهش باید کارامو خودم انجام بدم . مامانم کلا نمیدونه من ۲ سال و نیم اقدام کردم بعد یهو بیام بگم دارم میرم ای وی اف 😂

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
منکه یکشنبه بعد انتقال می خوام برم خونه مادرم البته مامانم می دونه ولی الکی می خوام به بابام بگیم با ...

استراحت مطلق نکنی بعد انتقالا. خوب نیست. نهایتا یک روز استراحت کن. بقیه اش کارای خودت رو بکن، دولا راست نشو و سنگین بلند نکن. من که شانسی خوردم به چند روز تعطیلی. از روز ۵ ام رفتم سر کار. به بابات هم بگو کمرت درد میکنه. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
من نمیتونم دوهفته استراحت مطلق کنم . اخه سرکار میرم  تهش بتونم ۴ روز  مرخصی بگیرم  ...

نیاز نیست دو هفته استراحت مطلق باشی ولی برا کسی که شرایطش رو داره استراحت نسبی خوبه داشته باشه.

فک کنم مامانت باهات قهر کنه🤣

من نمیتونم دوهفته استراحت مطلق کنم . اخه سرکار میرم  تهش بتونم ۴ روز  مرخصی بگیرم  ...

استراحت مطلق اصلا کار درستی نیست فقط کار سنگین نکن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
استراحت مطلق نکنی بعد انتقالا. خوب نیست. نهایتا یک روز استراحت کن. بقیه اش کارای خودت رو بکن، دولا ر ...

نه اصلا اینکارو نمی کنم فقط استراحت نسبی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
استراحت مطلق نکنی بعد انتقالا. خوب نیست. نهایتا یک روز استراحت کن. بقیه اش کارای خودت رو بکن، دولا ر ...

عهه چه خوب منم باید برم سرکار نگران بودم همش 

به نطر من ادم سرکارشو بر بهتر چون حواسش پرت میشه همش به گرفتن و نگرفتن این قضیه فکر نمیکنه 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

نه بابا به هیچ کی نگو. اصلا استراحت مطلق لازم نیست. اگه میتونی مرخصی بگیر دو سه روز بگو دارم میزم سفر. نه صبح انتقال زنگ بزن بگو کمرم گرفته سه روز نمیام. منم دو روز گرفتم، بعدش خوردم به اخر هفته. من گفتم کمرم درد میکنه. بعدشم که رفتم سر کار، چون گفته بودمکمرم درد میکنه، اروم راه میرفتم و پله نمیرفتم 😁 البته واقعا من کمر درد دارم. الانم دارم از درد میمیرم 😔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین