2777
2789
عنوان

بچمون🥹❤️ عکس

1 بازدید | 22 پست

سلاام 

هوش مصنوعی قیافه ی بچمون رو تخمین زده🥹

اگر بیشتر به من بره:👇🏻

اگر بیشتر به همسرم بره👇🏻

طبیعیه که همین الآن که هیچ خبری از بچه نیست می‌خوام قربون اینا برم؟🥹🤦🏻‍♀️😅

اسم سایتشم همون طور که توی عکس پیداست:👇🏻

Baby-ac.con

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

وای منم میخوام تست کنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مرسی عزیزم تموم دغدغمو اوکی کردی اصلا خوشگله 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار بیشتر به خودت بره ولی در هر دو صورت خوشگله

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

این عکسا نگهدار وقتی بچدار شدی بذار پیش هم ببین درست تخمین زده یا نه

وای خدا کنه🥹

بهش بگم ببین مامان جان من انقدر چشم انتظار شما بودم که پیش پیش دنبال دیدار روی ماهت بودم🥹❤️

بزار بیشتر به خودت بره ولی در هر دو صورت خوشگله

😅

اتفاقا به نظر خودم اون که به همسرم رفته کیوت تر و بامزه تره 

این که هوش مصنوعیه 

کاش خودش قدم می‌ذاشت رو چشمم تا صورت ماهشو بیینم🥹❤️

مرسی عزیزم تموم دغدغمو اوکی کردی اصلا خوشگله

😐

یه برنامه ی جالب پیدا کردم که برای خودم بامزه بود! 

گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید امتحانش کنید! 

دلیل این حالتتون رو متوجه نمیشم🤷🏻‍♀️

ای جاااانم🥹❤️❤️چقدرر عسل می‌شن بچه هات😍

شبیه همسرم شه قیافش شبیه علامت تعجب میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😐یه برنامه ی جالب پیدا کردم که برای خودم بامزه بود! گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید امتحانش کنید! ...

باحال ک هست منتهی انقد مشکلات زیاده آدم براش اعصاب نمیمونه حالا به دل نگیر عزیزم😂

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
باحال ک هست منتهی انقد مشکلات زیاده آدم براش اعصاب نمیمونه حالا به دل نگیر عزیزم😂

😅درک می‌کنم😅❤️

نه بابا بیخیال 

مشکلات که همیشه هست 

این چیزا گاهی حواس آدمو پرت می‌کنن صرفا سرگرمی هستند 

مثل همین‌الان توی سایت 

اصولا هدف اکثریتمون از اینجا بودن همین سرگرمیه دیگه

امیدوارم که هر مشکلی که داری به زودی زود رفع بشه و اون خبر خوبه که منتظرشی به خیر و سلامتی بهت برسه🌺

😂مثل نگاه یک فیلسوف عالم به مردم بی خرد جامعه است🤦🏻‍♀️😅

شاید باور نکنی ولی واقعا گریم گرفت

ما قرار نیست بچه دار بشیم

یه لحظه واسه بچه نداشتمون گریم گرفت