2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
برای ایمنی پردنیزولون میدن کنترل میشه ..من تبریز میرفتم قبلا..قرار بعد عید بریم یه مرکز دیگ از اول ش ...

ان شاالله که این سری یا طبیعی باردار بشی یا نتیجه کارات همونی بشه که منتظرشی 😊🙏🌹

ااا برام نوشته روزی کی بزنم خوبه؟؟ چرا سر ساعت باید زد؟ بخاطر تاثیرش؟

اره به خاطر تاثیرش .نباید کم بشه تو بدنت مقدارش..من صبحها میزدم قبل انتقال.بعد انتقالم غروب تو بیمارستان یکی زدن و اومدم خونه.از فرداش همون غروب زدم 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی  میگم عزیزم من دوتا انتقال منفی داشتم دیگه بستم ندارم من باید چیکارا بکنم میشه ...

متاسفم عزیزم

منتظر بودم بیای خبرای خوب بدی بهمون 😔

ان شاء الله سیکل پیش رو طبیعی باردار میشی  و این روزها رو فراموش میکنی 💙💖 

اره به خاطر تاثیرش .نباید کم بشه تو بدنت مقدارش..من صبحها میزدم قبل انتقال.بعد انتقالم غروب تو بیمار ...

سلام خوبی؟توروخداباکوچولوی تودلیت دعاکن منم جنینای خوبی داشته باشم پنجشنبه نوبت عمله

سلام خوبی؟توروخداباکوچولوی تودلیت دعاکن منم جنینای خوبی داشته باشم پنجشنبه نوبت عمله

سلام عزیزم..حتما اگه قابل باشم 💖💙 ان شاء الله همه چیز به خوبی و خوشی ختم به خیر میشه 👶👶

@shadannnn   جون توهم دکتر واست اینوفولیک نوشت؟؟اگه اره ،موقع پریودی هم میخوردی؟؟

زنگ زدم همدان میگن باید بیایی ویزیت بشی که دکتر بگه ادامه بدی یانه

زینب جون که میگه ادامه بده منم خودم میگم نرم ،موندم چکار کنم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم..حتما اگه قابل باشم 💖💙 ان شاء الله همه چیز به خوبی و خوشی ختم به خیر میشه 👶👶

قربونت برم لطف میکنی واقعاممنونم.خداکوچولوتوبرات حفظ کنه وسلامت زایمان کنی.بارچندم گرفت برات؟ازمایش پروژسترون و...قبل انتقال چیه؟من سردرنمیارم

اخه روز دوازدهم رفتی زود نبود ؟  علایم چی داشتی منم روز دوازدهمم  روز ده و امروز بی بی م ...

سلام ایشالله مثبت میشه چه دلی داریدشما.من که متنفرم ازبی بی چک ازبس منفی دیدم.من انتقال بدم عمرابی بی بزارم.😑😑😑

ازمایش قبل انتقال چیه؟برام نوشتن اگه خوب باشه فرش انتقال بدن

قربونت برم لطف میکنی واقعاممنونم.خداکوچولوتوبرات حفظ کنه وسلامت زایمان کنی.بارچندم گرفت برات؟ازمایش ...

ممنون گلم ..ان شاء الله قسمت خودت 

بار دوم گرفت برام..جنینهای من فریز بودن.تو انتقال فریز از چند روز قبل انتقال امپول پروژسترون میزنن که بدن واسه پذیرش جنینها اماده باشه.داروهاتو سروقت مصرف کن ان شاء الله که همون بار اول نتیجه میگیری مثل خیلی از بچه های تاپیک 😍

@shadennn   جون توهم دکتر واست اینو فولیک نوشت اگه اره،موقع پریودی هم استفاده کردی یا نه؟؟زنگ زدم همدان پرسیدم میگه باید بیای ویزیت بشی دکتر بهت بگه بخور یانخور منم گفتم اینهمه راه بیام واسه یه سوال گفت باید بیای

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام ایشالله مثبت میشه چه دلی داریدشما.من که متنفرم ازبی بی چک ازبس منفی دیدم.من انتقال بدم عمرابی ب ...

این ازمایشو واسه انتقال فرش میگیرن اگه همه چی اوکی باشه و میزان پروژسترون و استرادیول تو بدنت نرمال باشه و هایپر نشده باشی بهت انتقال میدن نی نی ها رو