2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون گلم ..ان شاء الله قسمت خودت  بار دوم گرفت برام..جنینهای من فریز بودن.تو انتقال فریز از چ ...

وای یعنی میشه منم یه روزی باردارشم؟اخ خداجونم,بازم شکرباردومت گرفته.ببخشیدسوال پیچ میکنم,دردش بعدپانکچر زیاده؟؟🙄🙄شماچندتافولیکول داشتین وچندتاجنین شد؟من5-6تادارم فولی خداکنه جنینازیادوخوب بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچها اومدم شادن رو صدا کنم یکی دیگه رو صدا زدم وپستم واسش ارسال شد،،چکار کنم چطوری پاکش کنم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شالله عزیزم ولی الان انقد داغون ناامیدم 

عزیزم انشالله خدا بهت ارامش بده وطبیعی دلتو شاد کنه ومامان بشی 😔😔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اخه روز دوازدهم رفتی زود نبود ؟  علایم چی داشتی منم روز دوازدهمم  روز ده و امروز بی بی م ...

اره دیگه باز از دوباره شروع کنم عزیزم روز ۱۲ با ۱۴ زیاد فرقی نمیکنه فقط میخواستم راحت شم

این ازمایشو واسه انتقال فرش میگیرن اگه همه چی اوکی باشه و میزان پروژسترون و استرادیول تو بدنت نرمال ...

توکل برخداولی فکرنکنم هایپرشم چون فولی هام زیادنیستن کلا5-6تاانگار.اهان پس برای همونه,خداکنه نرمال باشه.نمیدونم گیج شدم یکی میگه فرش خوبه یکی فریز.

ببخشیدعزیزم پانکچردردش چطوریه؟میشه وصف کنی؟میترسم من

@shadennn   جون توهم دکتر واست اینو فولیک نوشت اگه اره،موقع پریودی هم استفاده کردی یا نه؟؟زنگ ...

عزیزم من داشتم .به من دکتر نوشت گفت هرروز بخور.من تو پریودی هم خوردم..حالا نمیدونم بگم بهت بخوری یا نه .شاید دکترمنم گیج بازی دراورده نگفته 😕 یا شایدم مهم نیست.

اینو فولیکو به جای گلوکوفاژ داد بهم.الان گلوکوفاژم سرخود میخوری یا دکتر بهت داد؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگواینجوریییی,ادم دلش میگیره.ایشالله سری بعدحتمامثبت میشی,استراحت چجوری داشتی؟جنینات بلاست بودن؟؟منم ...

باید از اول شروع کنم ان شالله کاملا استراحت بودم همه کارم کردم بادکش چرب کردن شکم وخیلی کارای دیگه اره ۲تا جنین بلاست کیفیت bدوتام ۸سلولی

ازگزینه سه تانقطه استفاده کن

پستشو چطور پیدا کنم خخخ سه تا نقطه نیست

وای یعنی میشه منم یه روزی باردارشم؟اخ خداجونم,بازم شکرباردومت گرفته.ببخشیدسوال پیچ میکنم,دردش بعدپان ...

راحت باش عزیزم...اصلا درد نداشتم روز اول و دوم بعد از عمل.مثل درد پریودی بود.بعدش هایپر شدم و عوارضشو نشون داد که بستری شدم.هایپر نشی هیچ دردی نداره.نگران نباش

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚