2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
انشاءالله یه روزی دغدغه ام این باشه که کسی میفهمه بچه ام آی وی افی یا طبیعی😁😁😁

انشاءالله عزیزم🙏🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو دوبار از دادی یا فقط یه بار

دوبار

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بالا یا پایین؟  یادمه گفتی 12 بود بعد 2، دوباره رفت بالا؟  به طرازی بگو هر چی به ذهنش می ...

نه دیگ اومد پایین داروهامو قطع کردم فقط زیر دلم جوری تیر میکشه نفس نمیتونم بکشم بعد ول میکنه دیشب سر نماز یجوری درد گرفت یادم رفت چی دارم میخونم نه لکه بینی پیدا کردم نه خونریزی خدا کنه زود باز شه

زعفرون با چاییم خوردم 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ایا گرده نخل خرما با خرما میشه بعد انتقال مصرف کرد

گرده نخل فک کنم گرم باشه

خرما در حد کم مشکلی نداره

کلا تغذیه مثل همیشه باشه فقط چیزای گرم و قاعده آور نخور.غذای بیرون هم اگه نخوری بهتره

من ماست و دوغ هم نخوردم

از سه روز قبل انتقال روزی یه دونه امپول زدم.بعد انتقال هم امپول هم شیاف. مامان ماهک فقط سعی کن تو ی ...

ااا برام نوشته روزی کی بزنم خوبه؟؟ چرا سر ساعت باید زد؟ بخاطر تاثیرش؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه، خوب، به سلامتی عزیزم، ان شاالله همیشه خوش خبر باشی، داروهاتو کم و زیاد نکرد؟ دیگه نگفتن که بری س ...

مرسی عزیزم من کلا دارویی نداشتم استرادیول بود که گفت همون ۳تا رو بخور فقط آمپول اضافه شد نه دیگه سونو ندارم تا انتقال

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
میتونی نهایتا دو تا آمپول 50 با هم بزنی و یک شیاف 400 

سلام عزیزم خوبی 

میگم عزیزم من دوتا انتقال منفی داشتم دیگه بستم ندارم من باید چیکارا بکنم میشه اسم تمام ازمایشا روبهم بگی هر چی که هس ممنون میشم با شوهرم خیلی ناامیدم  خدا اول به همه بعدم به ما یه لطفی بکنه ۹ سال شد