2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من ایرانی گرفتم عزیزم..نمیدونم اصلا خارجی داره یا نه!شیافم سیکلوژست بود که اونم الان کمیاب شده ! ای ...

به تو قبل انتقال یا بعدش هم آمپول داد هم شیاف؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراکتون بعد ای وی اف لطفا بگید من هیچی نمیدونم دکتر هم فقط گفته گرمیجات نه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ایا گرده نخل خرما با خرما میشه بعد انتقال مصرف کرد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بچه ها من که دیروز ۱۴ انتقال بودم بتام منفی شد ۱ بود امروز از صبح پاشدم خونرو تمیز کردم راهرو رو تمی ...

عزیزم خیلی متاسفم، ولی اگر عددش بالاتر بود یه چیزی، اما 1 دیگه نمیدونم چی قراره بشه😔😔😔😔😢😢😢

من خیلی سعی کردم طبق نظر دکترا طبیعی مادر بشم از این بابت پیش خودم شرمنده نیستم ولی خب نمیشه خدا خدا ...

باید به خودت هم افتخار کنی که انقدر قوی ای...من چندبار ای یو ای کردم..هایپری شدید..یه انتقال منفی.لاپاراسکوپی ..ولی وقتی ادم مثبت میشه همه اون روزها رو فراموش میکنه حتی وقتی ویارهم شدید باشه و سختی بکشه تو طول بارداری...

اگه قابل باشم حتما براتون دعا میکنم که یه بارداری شیرین و بی دردسرو قسمت شما و دوستای منتظر کنه...الهی آمین

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من شوهرم از بیضه اش گرفتن منم سالم بودم انتقال دادی

آره عزیزم اننقال دادم ولی منفی شدم خودم ایمنی ام یکم بالاست...شما انتقال دادید و کدوم مرکز میری؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
به تو قبل انتقال یا بعدش هم آمپول داد هم شیاف؟

از سه روز قبل انتقال روزی یه دونه امپول زدم.بعد انتقال هم امپول هم شیاف.

مامان ماهک فقط سعی کن تو یه ساعت مشخص بزنی امپولاتو.من دفعه اول امپولامو دیر و زود میزدم 

عزیزم خیلی متاسفم، ولی اگر عددش بالاتر بود یه چیزی، اما 1 دیگه نمیدونم چی قراره بشه😔😔😔😔😢😢😢

منم اینو گفتم میدونم خودمم ولی دکتر گف شده بعد ۵ روز تازه بتاش رفته بالا تاکید کرد حتما استفاده کنم امپولارو هم ازمایش بدم ولی با اینهمه کار سنگینی که انجام دادم مطمئناً بازم منفی میشه

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
خوب خداروشکر 😍 من استرس داشتم که دکتر بیاد توضیح بده به اونها که میان بیمارستان ببینن بچه رو 😂 شوه ...

اره ماها چون حساسیم.فک.میکنیم برادکترخیلی مهمه ک بیاد اینچیزا روبگه ولی دکتر کلی مریض ای وی افی داشته ک براش معمولیه این چیزا.همون بقول شوهرت مگه دکتربیکاره بیاد قصه تعریف کنه😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من که دیروز ۱۴ انتقال بودم بتام منفی شد ۱ بود امروز از صبح پاشدم خونرو تمیز کردم راهرو رو تمی ...

عزیزم منم داروهامو قطع کردم دیروز کار کردم کمرم داشت میشکست تا پریود نشیم همینه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

خاله های مهربون دحترم 🌸🌹خیلی ازتون ممنون بخاطر لطف محبتی که بهم داشتید 🌸🌹امیدارم کسی رو از قلم ننداحته باشم از خدا میخوام این لحظات نصیب همتون بشه 🙏🏻و دوستان که باردارن بخیر خوشی بغل بگیرن 🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره ماها چون حساسیم.فک.میکنیم برادکترخیلی مهمه ک بیاد اینچیزا روبگه ولی دکتر کلی مریض ای وی افی داشت ...

😂😂😂 اره خیلی خودمو تحویل میگیرم..

چه خوووب! خدایشش درستش هم همینه نمیدونم😕این بیمارستانی که قراره برم خیلی ناشی ان!!!حاضرم یه درمون ...

خواهر من حالا مگه مجبوری جاریتو ببری همراه😅😅

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹