2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقم هنوز شروع نکرده ک چهارشنیه ک میرم عمل از شبش میخورم تا ۳۰ام .بعد دوباره ۳۰ میرم پیش دکتر

پس بعد اینکه ال دی خوردی تموم شد این ماه رحمت استراحت میکنه ..ماه بعد پریودیت داروهای تحریک تخمک میدن..من بار قبل که تخمک کشیدن ازم یه ماه ال دی خوردم پریود بعدی دارو برای تخمک دادن

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
پس بعد اینکه ال دی خوردی تموم شد این ماه رحمت استراحت میکنه ..ماه بعد پریودیت داروهای تحریک تخمک مید ...

خب عزیزم تو ک تخمکاتو کشیدن چرا دوباره ماه بعد داروی  تحرک تخمک دادن🤔 چرا بعد اینکه تخمک کشیدن جنین رو انتقال ندادن؟ بعد اینکه اگه هایپر بشیم هزینه ‌فریز جنین چقدرخ؟؟

یک بار دیگه تست بزن انشالله که مثبتی عزیزم

امروز ؟

ندارم دیگه بی بی 

شوهرمم نمیزاره برم بگیرم

اون هم یه جور قایمکی خریدم 😅

منفی شد قلبم اروم گرفت از تپش قلب حالم بد بود

داشتم می مردم 😁

خب عزیزم تو ک تخمکاتو کشیدن چرا دوباره ماه بعد داروی  تحرک تخمک دادن🤔 چرا بعد اینکه تخمک کشیدن ...

نه عزیزم قبل تخمک کشی یه ماه ال دی دادن بعد که ال دی تموم شد و پریود شدم داروهای تحریم تخمک دادن و پانکچر شدم ..بعدش چون مشکوک به هایپر بودم جنین هامو فریز کردن 

خب عزیزم تو ک تخمکاتو کشیدن چرا دوباره ماه بعد داروی  تحرک تخمک دادن🤔 چرا بعد اینکه تخمک کشیدن ...

هزینه جنین فریز نمیدونم برای مرکز خصوصی..من قبلا دولتی میرفتم کم بود