2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم آناناس ممنوع نیست، اگر قبلا میخوردی الانم بخور، ولی اگر اولین بار هست نخور نشاسته هم اگر مستع ...

وای لوتیروکسین میخورم این چند روز هم  کلی شیر سویا خوردم باید دوز لوتیروکسینم و چند روز ببرم بالا .چون تیروئیدم کم کاره😓

عجب پس به خاطر همینه که پرونده رو دستمون نمیدن و اگه تو یک روز چند قسمت مختلف کار داشته باشیم باید ک ...

دقیقا نظر منم همینه

ولی متاسفانه یه بار خواهر شوهر یکی از بیمارا، جلوی چشم خودم داشت تجسس می‌کرد که سریع جلوشو گرفتن،

یادمه دکتر پرونده رو دید گفت داداش خودت مشکل داره، این بنده خدا رو راحت بذار

حالا بماند اینا رو اون مدت که پشت پرده اتاق سونو مطب منتظر دکترم بودم می‌شنیدم، خیلی اعصابم خورد شد واسه اون خانم و بی فکری شوهرش

اما مورد بوده پرونده یا بعضی صفحاتش گم شده دست بیمار، دیگه خیلی سختگیری می کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی زنگ میزنم برنمیدارن😖 راستی زینبی جون دیروز یه خانمی رو دیدم بعد از انتقال اومده بورد بخش تزر ...

ای بابا عجب، 

آره گلم میشه،یادمه توضیحات پرسیدن آمپول یا شیاف، منم گفتم قطعا فقط شیاف 

ولی بهترین حالت اینه روزی دو تا شیاف و هر سه روز یک آمپول پروژسترون، احتمال مثبت شدن رو خیلی بالا میبره، واسه خودم نمیدونستم اون موقع این روش رو

هر چی زنگ میزنم برنمیدارن😖 راستی زینبی جون دیروز یه خانمی رو دیدم بعد از انتقال اومده بورد بخش تزر ...

دلارام جان فکر میکنم ساعت خاصی مد نظرشون نیست وگرنه حتما میگفتن، اینجا هم دوستان زدن hcg واسه انتقال بهشون ساعت خاصی نگفتن

ممنونم کلسیم سیترات چه مارکی بگیرم?

من سوپرابیون گرفتم، چون داروخانه اون رو داشت، 

هر چی گیرت اومد بگیر خوبه، از جهت جذب کلسیم سیترات کمتر جذب میشه ولی رسوب کلیوی نداره، اما کلسیم کربنات جذب بالاتر داره ولی احتمال سنگ کلیه هست

دقیقا نظر منم همینه ولی متاسفانه یه بار خواهر شوهر یکی از بیمارا، جلوی چشم خودم داشت تجسس می‌کرد که ...

بنظرم درستش اینه که تا جای ممکن زن و شوهر در این رابطه ناباروری هیچکسو در جریان نزارن و بهتر که این مراکز بجز زن و شوهر دیگه به هیچ کس دیگه ای اطلاعات ندن و سخت برخورد کنن حتی به پدر و مادر دو طرف جوابی نگن ،، پس این موارد گم شدن مدارک پیش اومده چشممشون ترسیده ، من قانع شدم

ای بابا عجب،  آره گلم میشه،یادمه توضیحات پرسیدن آمپول یا شیاف، منم گفتم قطعا فقط شیاف  و ...

منم وقتی آی یو ای انجام دادم فقط شیاف دادن وقتی منفی شدم و یه روز داشتم تو پروسه میکرو منتظر بودم سونو بشم یه خانمی میگفت باید بهت آمپول پروژسترون میدادن که شانس مثبت شدن می رفت بالا ولی کسی تو توضیحات از من تا حالا نپرسیده وقتی هم که دیگه میکرو شدم اصلاً خودم یادم رفت و اون پرستارا هم خودشون نسخه را آماده نوشتن و موقع ترخیص دادن دستمون و فقط شیاف داده بودن ،، چرا به من آمپول ندادن 

من هم از جمله اونایی هستم که حرف میذارم تو دهن دکتر و از قول دکتر به همسرم میگم برای همین خوشحالم که ...

آهو جان یه مدت بیرون از رویان با مادرم دکتر میرفتم، بعد حرص میخورم دکتر و منشی به مامانم اجازه میدادن به عنوان همراه بیاد، همش خود خوری می‌کردم، بابا درسته مادرمه، محرم اسرارمه، ولی خوب نمیخوام بفهمه مشکل همسرم چی بوده، چون جوری برخورد کردم که فکر میکنه من مشکل داشتم اساسی

بعد تو مطب دکتر که نمیشه دروغ گفت علت ناباروري چی بوده، و چون مادرم هست نمیشه راست گفت🤪🤪🤪

واقعا کاش این قانون جا بیفته حریم خصوصی بیمار حفظ بشه

سلام زینب جون ببخشید همش اذیتت میکنم وسوال میپرسم

میگم این پودر اینو فولیک تو پریودی هم باید مصرف بشه؟؟

@زینبی_بابا    

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام بچه ها. من میخوام دکترم رو عوض کنم. با نصر ای وی اف کردم و تا ۳ ماه خودش میدید، بعد شریفی نسب دو بار دید. الان دکتر سارا ساعدی بهم اساین شده، میگن دکتر شریفی نسب رفته.  من حوصله تعویض دکتر ندارم. یه دکتر کم استرس و آسان گیر و بادقت مث خود دکتر نصر میخوام. میشناسید؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
منم وقتی آی یو ای انجام دادم فقط شیاف دادن وقتی منفی شدم و یه روز داشتم تو پروسه میکرو منتظر بودم سو ...

نمیدونم عزیزم، منم بعد از انتقال شما فهمیدم روزی دو شیاف 400 و هر سه روز آمپول پروژسترون، بهترین حالت هست 

خودم هم فقط شیاف انتخاب کردم، روزی دو تا سیکلوژست 400،واسه خودم هم عجیب بود ماما چند روز قبل از انتقال، ازم پرسید کدوم

قبلش هم سرچ کرده بودم چند تا مقاله جدید گفته بودن شیاف به تنهایی بهتر از آمپول هست واسه انتقال

اما این روش ترکیبی رو اون موقع خبر نداشتم حتی واسه خودم

سلام زینب جون ببخشید همش اذیتت میکنم وسوال میپرسم میگم این پودر اینو فولیک تو پریودی هم باید مصرف ب ...

سلام عزیزم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرس

اگر دکترت نگفته تو پری قطع کن، بله ادامه بده

سلام عزیزم این چه حرفیه، هر سوالی داری بپرس اگر دکترت نگفته تو پری قطع کن، بله ادامه بده

ممنونم گلم🌹🌹

نه چیزی نگفت فقط گفت روزی یه دونه،،پس ادامه میدم توپریودیم میخورم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏