2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
حیف بود.حتما باید ازمایشای کامل‌و بدی گلم.تو داشته بتات بالا میرفته.کاملا مشخصه

فداتشم حکمتی بوده سپردم به بالایی خودش بچه سالم و صالح بهمون بده

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده  ب امید خدا ان شالا ک همتون دلتون خوش بشه براتون دعا میکن ...

عزیزم من شوهرم خیلی ضعیف بود.الیگواسپرمی شدید بود .تعداد سه میلیون که دکتر میگفت این برا ما دکترا در حد صفره و تحرک و مورفولوژی صفر.اون موقع هنوز نیومده بودیم رکیان .همون جنوب گفتن واریکوسل داره و باید عمل کنه.عمل کرد کلا همه چی صفر شد تا یکسال انواع داروها رو خورد اما هیچ فایده ای نداشت.یبار میکرو کردیم که با عمل تسه از بیضه ها اسپرم گرفتن .۵ تخمک داشتم که ۴تاشون جنین شد اما رشد نداشتن و ازبین رفتن و خب کار به انتقال جنین اصلا نرسید بهمون گفتن برین جنین اهدایی بگیرین..اومدیم تهران رویان.گفتن اصلا نباید واریکوسل عمل میکردین باید همون موقع دکتر ارجاع میداد برا میکرو و وقتتون رو تلف نمیکرد.چند تا آزمایش گرفتن از شوهرم که دلیل صفر شدنو پیدا کنن.بعد هم دکتر اسید فولیک ۵ داد.و فرتیل پلاس و تاموکسیفن هم از یه دکتری قللا رفته بودیم براش تجویز کرد.یسری شرایط تغذیه ای و شرایط زندگی سالم هم جنبن شناس اونجا بهمون توصیه کرد که رعایت کنیم برا بهبود شرایط اسپرم.تو سیکل میکرو قرار گرفتیم مهرماه که عمل تخمک کشی داشتم شوهرم نمونه داد برا اولین بار تعداد ۵ میلیون بود و ۵ درصد هم تحرک داشت مورفولوژی هم بین صفر و یک بود.این برا بعد از سه ماه از شروع داروها بود .‌۹ تا جنین برامون تشکیل شد.دکترش همون روز فرتیل پلاس رو گفت دیگه نخوره و سلن پلاس بجاش بخوره.الان تو سیکل انتقالم.تقریبا سه ماه بعد از تخمک کشی.دوباره رفت آزمایش داد رویان تعداد شده تقریبا هشت میلیون و تحرک هم ۱۳ درصد که ۳ درصدش تحرک تنده و مورفو هم مثل قبل.دوباره داروهاشو عوض کرده.من تا اینجا از رویان خیلی راضیم.تو جنوب که بهمون گفتن باید برین جنین اهدایی اما الان جنینای خودمون رو داریم.روند پیشرفت اسپرم خیلی کنده برا همین خیلی طول میکشه خوب بشه.

آی وی اف تخمک و اسپرم رو تو محیط آزمایشگاه کنار هم میزترن تا خودشون لقاح پیدا کنن اما تو میکرو اسپرم رو به تخمک تزریق میکنن.ولی بقیه مراحل دیگه مثل همه.الان کمتر جایی آی وی اف میکنه و اکثرا میکرو میکنن چون درصد جنین های تشکیل شده بیشتره تو میکرو .

بنظرم وقت رو برا درمان تلف نکنین و برین برا میکرو.مخصوصا که میگی خیلی ضعیفه .هرچند نمیدونم تعداد و تحرک چنده اصلا .ولی تو میکرو چون خودشون اسپرم رو به تخمک تزریق میکنن تحرک زیاد مهم نیست.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خانما تو رو خدا هر کی میدونه جواب بده  ب امید خدا ان شالا ک همتون دلتون خوش بشه براتون دعا میکن ...

راستی ما از اخرای تیرماه تا الان مرتب در رفت و آمدیم.هزینه ها هم بدون جا و رفت و آمد حدودا شش میلیون تا الان شده .۲ میلیون هم برا انتقال گفتن همراهتون باشه.اگه مثبت بشم هم فکر کنم دومیلیون برا هزینه های دوا دکتری باید کنار بزاریم کلا ده میلیون میشه فکر کنم

بار چندمه میری سونو؟ حالا شک داری با خودت ببر که خیالت راحت باشه ولی ضخامت یهویی بالا نمیره کم کم اض ...

خب یبار ۲۹ دادم که دوم پریودم بوداما ضخانتم بالابود و فولی داشتم.یبار ۴ روز بعدش دادم که ضخامتم کم شده بود و فولی ها هم رشدشون متوقف شده بود و برام استرادیول تجویز کردن.الان اولین سونو بعد از تجویز استرادیوله.

شما هم تو دومین سونو روز انتقالت مشخص شد دیگه نه؟ 

خب یبار ۲۹ دادم که دوم پریودم بوداما ضخانتم بالابود و فولی داشتم.یبار ۴ روز بعدش دادم که ضخامتم کم ش ...

پس شرایطت با من فرق داره، من همون دوم پریودی ضخامتم پایین بود، این سری دوبار قبل از انتقال سونو شدم ولی سریای قبل سه بار بود

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پس شرایطت با من فرق داره، من همون دوم پریودی ضخامتم پایین بود، این سری دوبار قبل از انتقال سونو شدم ...

من چون دوم پریودی ضخامتم ۶ بود میگم احتمال داره الان هم ضخامتم خوب باشه برا انتقال.ان شاالله که فردا همه چی خوبه و انتقالم مشخص میشه برا چه روزیه

من چون دوم پریودی ضخامتم ۶ بود میگم احتمال داره الان هم ضخامتم خوب باشه برا انتقال.ان شاالله که فردا ...

آره ممکنه، به امید خدا که همه چی برات عالی پیش بره جوجه هات بیان تو دلتو برات بمونن همیشه😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره ممکنه، به امید خدا که همه چی برات عالی پیش بره جوجه هات بیان تو دلتو برات بمونن همیشه😍

نمیدونی فرتیل سی ام رو ضخامت تاثیر داره یانه؟ آخه سیکل پریودی قبلیم که ال دی میخوردم فرتیل سی ام هم میخوردم.الانم میخورم.میگم شاید از اون بوده که روز دوم با وجود خونریزی شدید ضخامتم بالا بوده.اینو هم بگم دکترم تجویز نکرده ها.دیدم تو رویان همه میگن ما از سه ماه قبل از انتقال میخوریم منم خریدم و روزی دوتا میخورم.تا الانم یادم رفته بهشون بگم.حالا فردا ان شاالله بهشون میگم ببینم چی میگن.