2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
زینب جون سیکل من لانگ هست.۲۰ میرم سونو که میشه روز ۱۵ تزریق بوسرلین.ولی اون روز میشه روز ۵پریودی من ...

کاش زودتر نوبت بگیری، حس میکنم دیر میشه

یا از الان زنگ بزن بپرس میشه دو تا ال دی بیشتر بخوری یا نه

دور از جون عزیزم اون که اگر خیلی شدید نبوده جای نگرانی نیست خاطرت جمع  عزیزم میفهمم چی میگی ول ...

مرسی ازحرفای دلگرم کنندت عزیزم راستی شماازچندهفته تکونای بچه رو حس کردی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون از راهنمائیهات، واقعیتش چند روزه نظم زندگیم بهم خورده نه تو نستم امپول بزنم نه شیاف بزا ...

عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی باید هشدار اساسی بهت بدم با دوز پروژسترون شوخی نکن

همون روالی که دکترت گفته ادامه بده و اصلا کم نکن، خداییش تن و بدنم میلرزه اینا رو میگی😧😧😧😧

تمام داروهات رو مثل روال قبل ادامه بده، به همسرت هم بگو شما دکتر هستی؟ اگر هستی متخصص زنان و ivf هستی که نظر کارشناسی میدی

زينب جان به جوابت فوري نياز دارم توي اين نسخه برام چند تا گونال نوشته  خاهش ميکنم زود جواب بده

۲تا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزیزم روز چندمی بعد از انتقال که امروز رفتی از بدی؟مگه hcg نداشتی؟

سلام گلم.من روز ۱۳.بهم گفته بودن ۱۴ آز بده چون فردا میرم سرکار امروز دادم.والا من سوال کردم گفتن hcg میتونه روی بی بی مثبت کاذب بده.اما توی جواب آزمایش خیلی تاثیری نداره.من سه تا نصف آمپول زدم آخریش یکشنبه هفته قبل ۶ صبح بود

زینب جون سیکل من لانگ هست.۲۰ میرم سونو که میشه روز ۱۵ تزریق بوسرلین.ولی اون روز میشه روز ۵پریودی من ...

عزیزم معمولا همون‌موعد پریودت پریود نمیشی.من هر دوبار هم پانکچر هم انتقال ال دی و سینافکت داشتم اما هیچکدومش سر موعدم پریود نشدم.دقیقا روزی که سونو شدم هر دوبار روز ۱۵ تزریق سینافکت روز  دوم سوم پریودیم بود.معمولا ۵ تا هفت روز بعد از ال دی پریود میاد.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام وای عزیزم کمکم کن ازدست شوهرم ازحرص مردم.احمقققق پاشده رفته فوتبال استخر.😖😖😡😡😡😤😤😤 وای ...

عزیزم آروم باش دختر گل، خب رفته ورزش، چیزی نیست که گلم فقط حواسش باشه جکوزی نره، تو فوتبال هم بیضه ها ضربه نبینن

اتفاقا تشویقش کن بیشتر استخر بره

سلام گلم.من روز ۱۳.بهم گفته بودن ۱۴ آز بده چون فردا میرم سرکار امروز دادم.والا من سوال کردم گفتن hcg ...

عزیزم برا این سوال پرسیدم چون خودمم همین امپول رو داشتم و روز 21 ازمایش دادم.ان شاءالله که خیره.با خبرای خوب بیا خوشحالمون کن  

عزیزم آروم باش دختر گل، خب رفته ورزش، چیزی نیست که گلم فقط حواسش باشه جکوزی نره، تو فوتبال هم بیضه ه ...

جدی استخرخوبه?باورکن دیگه نشستم ازحرص گریه میکنم.وای تحملش واقعاسخته هی من امپول بزنم اینم بره گندبزنه همچی.پس چرادکترابرای من قدغن کردن بخاطرکلرش؟برای اون خوبه؟😭😭😭😭

خودشم میگم میگه بیخیال چیزی نیست که.

مرسی ازحرفای دلگرم کنندت عزیزم راستی شماازچندهفته تکونای بچه رو حس کردی

گلم دقیق یادم نیست ولی یه دوره ایی میشه، هی حس میکنی روده هات حرکت میکنن، یا حس میکنی ماهی اونجا شنا میکنه، خیلی گنگ و مبهم هست، یا مثلا یه روز حس میکنی، تا چند روز خبری نیست 

فقط از دکترم پرسیدم گفت زیر 28 هفته میزان تکون خوردن ملاک نیست، بعدش مهم میشه

گفت خودبخود متوجه الگوی تکون خوردنش میشی که اگر همیشه اون مدل تکون بخوره یعنی خوبه

عزیزم برا این سوال پرسیدم چون خودمم همین امپول رو داشتم و روز 21 ازمایش دادم.ان شاءالله که خیره.با خ ...

آره خودمم شک داشتم.خودم پرسنل بیمارستان هستم.از دکتر آزمایشگاه پرسیدم گفت توی آزمایش خیییییلی تاثیری نداره.نهایتا میخواد آزمایش منفیو مشکوک نشون بده.وگرنه اگر طرف مثبت باشه خودش که آمپول نمیتونه کاریش کنه🙈🙈

جدی استخرخوبه?باورکن دیگه نشستم ازحرص گریه میکنم.وای تحملش واقعاسخته هی من امپول بزنم اینم بره گندبز ...

گلم به خاطر این گفته خودت نرو چون ممکنه عفونت بگیری و سیستم تناسلی خانم ها فرق داره 

اما برای آقایون برعکس استخر عالیه، خصوصا اگر مداوم بره، چون بیضه ها خنک می مونن

بهت حق میدم داری کلی آمپول هورمونی دریافت میکنی، ولی خاطرت جمع اتفاقا خوب تشویقش کن بره

خودت هم پیاده روی انجام بده، فقط تو سیکل پانکچر دولا راست نشو، چون تخمدان ها دارن بزرگ میشن بهشون فشار میاد