2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
عزیزم حداقل سه روز یکبار آمپول رو بزن  خداییش عجب جرأتی داری سرخود داروهاتو تغییر دوز دادی

عزیزم ممنون از راهنمائیهات،

واقعیتش چند روزه نظم زندگیم بهم خورده نه تو نستم امپول بزنم نه شیاف بزارم. فقط دیشب رفتم بعد سه روز پروژسترون زدم ،ولی انوکسارو هر شب زدم 

کمردرد خیلی اذیتم میکنه

و این کهدهمسرمم زیاد همکاری نمیکنه میگه این امپولا بیخوده انقدر اصرار نداشته باش که بزنی

الان حدود نه تا پروژسترون دارم  ،تموم شد دوباره برم بخرم بزنم یا بسه الان هشت هفته و سه روزم

نه بچه ندارم  انشاالله ارديبهشت ميرم واسه انتقال البته شايد چون هنوز ميترسم

ان شاالله خدا کمک کنه اگر مشکلی داری تا اون موقع برطرف بشه بسلامتی دوباره نی نی دار میشی🌸🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله خدا کمک کنه اگر مشکلی داری تا اون موقع برطرف بشه بسلامتی دوباره نی نی دار میشی🌸🌹

ممنون گلم انشاالله شما هم مامان شدي 💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها چشمام درست میبینه؟؟؟؟؟؟؟

واااای مبااااارکه😍😍😍😍😍

خداروشکر 

الهیییییی شکرررر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
درسته دیگه گلم گنادوپين با گونادوتروپین فرق داره حالا اینکه گنادوپین عینا همون گونال باشه رو نمیدون ...

زينب جان به جوابت فوري نياز دارم توي اين نسخه برام چند تا گونال نوشته

خاهش ميکنم زود جواب بده

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون