2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزيزم من آز غربالگيري اول رو تو نيلو  دادم كه همه چي خوب بود فكر كنم شد نزديك ٢٠٠ تومن بعد واسه ...

مننونم ازت براي منم دعا كن همه چي خوب باشه🙏😍

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره طاقت نیاوردم بی بی چک گرفتم منفی بود  مطمئنم دیگه مثبت نمیشه فقط موندم چطور بعدا به شو ...

عزیزم چرا با روح و روانت بازی میکنی، روز چندمی؟ جنین چند روزه انتقال دادی؟ کی موعد آزمایشت بود؟ 

زینب جون..من احساس میکنم عفونت دارم..ترشح سفید دارم و یه وقتایی هم سوزش بنظرت نگران کنندست!! داروی ...

گلم حتما به دکترت بگو، اون باید دارو بده، منم اوضاعی شبیه شما داشتم خود درمانی نکردم، علائمم رو به دکترم گفتم، بعد از چند تا سوال که ازم پرسید آموکسی 500 بهم داد، در صورتیکه اگر خود درمانی میکردم پماد کلوتریمازول خودم زده بودم که اشتباه بود

سلاام بچه‌ها خوبین.

میگم ک من چهارشنیه قراره هیستروسکوپی انجام بدم هب ی ازمایش نوشت برام ک چهاردهم انجام بدم و ۱۶ هم ک عمله.

میگم اون ازمایش برا چیه؟؟من یادم رفت بپرسم😐.

بعد اینکه گفت از شب عمل تا ۳۰ ال دی بخورم پس من کی قراره میکرو بکنم🤔ینی باید ماه دیگم پریود شم بعد؟؟جواب بدینا مرسی🙁😘

پروژرسترون رو میگم ،میگم شاید از مقعد میزارم این همه یبوست داده واقعا دمیترونمو روزی یکی باید بخورم ...

نه گلی شیاف پروژسترون باعث یبوست نمیشه، اگر نبود خیلی اوضاع خرابتر میشد

ولی دمیترون رو نصف کن بخور باز بهتره 

12 ساعت بعدش ب6 بخور

من بار اول ک رفتم یونو گفتم ۴ تا فولی داری🤨 دل تو دلم نبود ولی تا روز پانکچر شدن ۱۳تا نگران نباش

چی بگم خداکنه برای منم خوب باشن یاحداقل ایشالله همشون جنین بشن.وای استخرضررداره?اح شوهرم رفته.😡😡😡

نه گلی شیاف پروژسترون باعث یبوست نمیشه، اگر نبود خیلی اوضاع خرابتر میشد ولی دمیترون رو نصف کن بخور ...

سلام وای عزیزم کمکم کن ازدست شوهرم ازحرص مردم.احمقققق پاشده رفته فوتبال استخر.😖😖😡😡😡😤😤😤

وای وای دلم میخوادکله شوبکنم

آهان، پس دیگه شرایط خودتون رو بسنج بعد تصمیم بگیر، وارد سیکل بشی یا نه

زينب جان جوابمو بده خاهش ميکنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام بچه ها خوب هستین ؟ بچه ها من روری ۳ تا شیافت پروژسترون  با دوتا امپول پروژسترون میزنم&nb ...

سلام عزیزم برای بچه که اتفاقی نمی افته خاطرت جمع ولی چه خبره این همه دوز پروژسترون 🤪🤪🤪🤪

فکر کنم کمتر باید بشه شیاف ها و سعی کن مقعدی بذاری، که لک نبینی و دکترت هم کمتر کنه پروژسترونت رو