2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
ليانا جون شما هم اولين آز رو تو نيلو دادين بازم ريسك داشتين كه سل فري دادين؟! ميشه سل فري هم بگي چج ...

عزيزم من آز غربالگيري اول رو تو نيلو  دادم كه همه چي خوب بود فكر كنم شد نزديك ٢٠٠ تومن بعد واسه غربالگيري دوم تو سونو دكتر پيري گفت يكي از روده ها سرخ رنگه برو سلفري بده كه من رفتم دادم خون ازم گرفتن ١٠روز بعدم جوابش اومد كه جوابش خوب بود دليل روده سرخ هم خونريزيم بود وگرنه بچه ها مشكلي نداشتن 

سل فري يه آزمايش خون نياز به ناشتايي هم نداري من عصر رفتم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
🤣🤣🤣🤣 اونوقت بیشتر استرس میگیری بری بیرون بگردی وقت زود میگذره،نخیر فردا میشه ۱۴ روز به من گفتن ۱ ...

تو جواب مثبت بیار انشالله اصلا ۲۰ آز بده.برام دعا کن خواهر.

بابا اینجا شیرازه ها،اینموقع پرنده تو خیابون پر نمیزنه.۶ به بعد شیرازیا یواش یواش اگه حوصله داشته باشن میان بیرون😂😂😂🙈🙈🙈🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم روز نهم هستم سینه هام که هیچی .ولی کمر درد الان دو روزه خیلی اذیتم میکنه طوری که مجبور میشم درا ...

دیگه علائم ندارم...🤕

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
چند وقتشون بود ؟؟؟؟

٢٤هفته

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تو جواب مثبت بیار انشالله اصلا ۲۰ آز بده.برام دعا کن خواهر. بابا اینجا شیرازه ها،اینموقع پرنده تو خ ...

وای مردم از خنده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 انشالله عزبزم برات ایت الکرسی میخونم مثبت میشی حتما 

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
اخی عزیزم چقده خوبه هواتودارن قدرشون روبدون.خب تحمل کن تموم میشه.وایی اعصابم خورده شدیدصبح رفتم سونو ...

من بار اول ک رفتم یونو گفتم ۴ تا فولی داری🤨

دل تو دلم نبود

ولی تا روز پانکچر شدن ۱۳تا

نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 
ای وای چقدر بد دیگه بچه نداری  الان گفتی میخوای بری واسه انتقال ؟

نه بچه ندارم 

انشاالله ارديبهشت ميرم واسه انتقال البته شايد چون هنوز ميترسم