2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
راستش نمیخوام بچسبم بهش و یا غر بزنم همش اما یادم که میوفته بدجور دلم میسوزه. و بدتر از همه اینکه ان ...

عزیزم خداییش با روحیه ایی که ازت سراغ دارم نچسبیدی بهش، فقط گاهی بهت یاد آوری میشه و خب سخته فراموشی بعضی اتفاقات

چرا عزیزم؟؟ 

بچه ها و زینب جان هر کی تجربه ای داره یا اطلاع بگه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

من لگن سمت راستم شدیدا انگار رگش گرفته و حتی تو خواب نمیتونم بچرخم😥و راه میرم یهو انقدر بد درد میگیره که یهو وایمیستم و نمیتونم راه برم و صدام در میاد دلیلش چیه و چیکار کنم؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينب جون و بقيه ماماناي عزيز شما آزمايش غربالگري اول رو كجا انجام دادين؟! راضي بودين؟! رويان به من ...

عزیزم من همون رویان انجام دادم،چون واسه من اشتباه نشده تا حالا چیزی، ولی یادمه دکترم گفت اگر بیرون رفتی فقط نيلو برو

به نظر منم نيلو بهتره، معیارهای راحت تری داره نسبت به رویان، مثلا یک به 500 رو ریسک کم میزنه نيلو 

ولی رویان نه میگه ریسک متوسط 

البته عددش یادم نیست، اما واسه خودم اگر نيلو میرفتم احتمال زیاد ریسک کم میزد

انشالله همینطورباشه برای منم همسرای شمام ریلکس بودن؟؟مال من میگه بیخیال بسپربخودش فکرنکن اصلا.🤨

والا همسر من خیلی عذاب وجدان داشت، همیشه من ریلکس ش میکردم و بهش اطمینان خاطر میدادم هر چی خدا خواست اوکی هست

جز روز آزمایش بتا، بعد از انتقال که خیلی قاطی کرده بودم

سرخودنمیخورم که همون یکشنبه خودشون دادن400تومن پولشون شد.امگا3,د3,اهن,یدوفولیک,کیوتن اینهارودادن.چون ...

آهان خیالم راحت شد گلی

آره گلم قیصی و آلو جنگلی و... عالی هستن 

فقط خوب بشور که آلودگی نداشته باشن

اووه چه خوب شدگفتی ها من میخواستم خودموبعدانتقال ببندم به دوغ خخخ خریدم گذاشتم یخچال.من نمیدونم طبعم ...

آره گلم به جز قاعده آور ها، همون روال قبل رو داشته باش

پیاده روی عالیه 

رقص هم کم انجام بده چون ممکنه نفس کم بیاری ولی تو پیاده روی ملایم چون ریه ها و قلب فرصت کافی برای اکسیژن رسانی و خون رسانی دارن عالیه 

اما تو رقص ممکنه این بالانس بهم بخوره، پس در حد کم کم انجام بده واسه روحیه خودت

بچها من انگار مسخرم کردن نینیها روزی یه لک کرمی رنگ ازم میاد اونم وقتی دستمال میکشم دیکه بعدش هیچی نمیاد تا روز بعد یعنی چی اخه زیراستخون شرمگاهم درد میکنه تیرمیکشه ۱۳روزی بودم امروز

سلام خانوما خوبید زینبی جون یادته گفتم‌دکتر به شوهرم آزمایش دی اف وrosاسپرم داده البته دی اف آی چند ...

سلام عزیزم بله کاملا یادم هست 

بعید میدونم علت میکرو منفی این باشه، اما باز نظر دکتر مهمه نمیدونم به واریکوسل ربط مستقیم داره یا نه

فقط میدونم چاره اش همون آنتی اکسیدان و مکمل هست

زينب جون امپول گنادوپين چي هست ؟ عضلاني يا زير جلدي ؟ مگه همون گنادوتروپين ها که گونال باشه نيست

گلم گنادوتروپين که همون خانواده hcg هاست، ولی گونال اف ترکیبات fsh هست به طور دقیق تر فولیوتروپین آلفا هست

اما تا حالا گنادوپين از نزدیک ندیدم، میشه عکسش رو بفرستی؟ اگر ترکیبات fsh باشه بله مشابه همون گونال هست