2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
وایی من لحظه شماری می کنم برای انتقال 😁😁

خیلی روز خوبیه به شرط اینکه قبلش ضدحال نخوری😅 قبلش دکترم اومده میگه انتقال بده ولی برو عشقو حال، بهش فکرم نکن استراحتم نکن، یعنی انتقال بده ولی اینو بدون منفی میشی😐😅

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی روز خوبیه به شرط اینکه قبلش ضدحال نخوری😅 قبلش دکترم اومده میگه انتقال بده ولی برو عشقو حال، به ...

واااا این چه حرفیه زده اه دیوونه س 

به تو گفت مثانت پر باشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شادن جون همش استرسی این مراحل ولی حسم نیگه اندفعه ماله تو میگیره

درست میگی عزیزم استرس که تا آخرش هست ولی خب یجورایی شیرینم هست

خدا کنه مامان ماهک😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااا این چه حرفیه زده اه دیوونه س  به تو گفت مثانت پر باشه؟

تخریب روحیه بود قشنگ😐

آره عزیزم چون با سونو بودم بازم، برای سونو باید مثانه پر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخریب روحیه بود قشنگ😐 آره عزیزم چون با سونو بودم بازم، برای سونو باید مثانه پر باشه

ولش کن بابا توجه نکن 

ایشالا خیره مواظب خودت باش حسابی استراحت کن 

ولش کن بابا توجه نکن  ایشالا خیره مواظب خودت باش حسابی استراحت کن

خدا بخواد نه به حرف دکتره نه جنین شناس نه کیفیت جنین، فقط باید خودش بخواد

امیدوارم برای هممون بخواد❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیا حالا هی بگو چرا سوال می پرسی بچه ها میگن جنین ۳ روزه بهتره انتقالش بلاست ضعیف میشن خوب منم باز ا ...

نه بابا.خب جنین منم دوروزه است پس باید استرس بگیرم؟ بنظر من فقط خدا باید بخواد.اگه بخواد جنین با هر کیفیتی و با هر سنی میگیره نخواد هم بهترین کیفیت رو داشته باشن و بلاست یا سه روزه هم باشن نمیگیره.فقط سعی کن آرامش داشته باشی و به اون بالا سری اعتماد کنی.خودش هر چی صلاح بدونه برامون رقم میزنه.

منکه توکلم به خداست و از اول که جنینامو فریز کردم همش دارم انرژی مثبت میفرستم.به شوهرم میگم من مطمئنم مامان سه قلو ها میشم .خودمو برا منفی هم آماده کردم فوقش یک هفته عزاداری میکنم بعدش دوباره دست بکار میشم و تلاش میکنم برا مامان سه قلوها شدن😍😍😍😍من و شوهرم مامان و بابای خیلی خوبی میشیم.هر وقت بچه های تاپیک رو میبینم که همه کم کم تیکرشون به آخر میرسه و نی نی شون دنیا میاد اولش یکم حسرت میخورم و میگم ای کاش من جاشون بودم اما بعدش دوباره یادم میاد من از کجا به اینجا رسیدم و دوباره یه حس اطمینان از اینکه بزودی مامان میشم تموم وجودمو میگیره.ان شاالله خدا جواب اعتمادم رو میده بزودی

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم خودشون فهمیده بودن اون موقع گند زدن، ترسیدن بهت بگن😔😔😔😔

راستش نمیخوام بچسبم بهش و یا غر بزنم همش اما یادم که میوفته بدجور دلم میسوزه. و بدتر از همه اینکه انتقال یه دونه جنین بلاست 1 میلیون بود اما روز انتقال شوهرم رو صدا کردن یه برگه دادن که بره 500 تومن از صندوق پس بگیره. یعنی انتقال من رو 500 تومن گرفتن!!! این بیشتر به شک میندازتم

اما به قول معروف گذشته ها گذشته     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای عزیزم مبارکه انشالله سالم بیاد بغلت دوتاشم پسره؟؟ راستی سرکلاژ شدی؟؟

ممنون. ان شاالله قسمت شما 

آره عزیزم هر دو پسرن.

نه سرکلاژ نیستم.

طول سرویکسم ۳۸ بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم گفتم تونت خوندم جفت قدامی حرکتش دیر تر معلوم میشه شما گفتی زود ترواینجا خونده بودم

نه عزیزم شما گفتی خلفی دیرتر احساس میسه منم گفتم نه خلفی زودتر احساس میشه.قدامی دیرتر

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه بابا.خب جنین منم دوروزه است پس باید استرس بگیرم؟ بنظر من فقط خدا باید بخواد.اگه بخواد جنین با هر ...

آفرین عزیزممم مامانم میگه من نمی دونم چرا تو استرس داری وقتی زود باردار میشی این میگیره میگم وقتی سقط کردم فهمیدم هر اتفاقی احتمالش هست بیوفته 

ولی ته ته دلم فک می کنم انتقال بدم مثبته 

تو دکتر کی میری؟