2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
بيمه تكميلي هستين؟! انفرادي يا از طرف شركت بيمه ايد؟!

از طرف شرکت. تکمیلی  دانا. خیای بیخوده. چندسال بود یه بیمه دیگه بود، از شانس من امسال عوض کردن. هم هزینه زایملنش کمتره، هم سونو رو سخت میده، هم اینکه دوماه طول میکشه تا یه قبض رو پرداخت کنن. بهترین حالت اینه که ازمایشگاهی برم که باهاش قرارداد دارن، ازم پول نگیرن.  فقط نیلو و دنا بود. تا الان دنا رفتم، دیگه نمیرم، میخوام برم نیلو از اللن به بعد. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خب خداروشکر بسلامتی اونهاروانتقال بدی وبرات بگیرن انشالله,برات سری قبل چندتاانتقال دادن؟بلاست بود؟بر ...

بله.دوتا انتقال دادن.اصلا به تعداد نیست.فکرتو درگیر این چیزا نکن.هرچی خدا بخواد همون میشه.ایشالا که بزودی مامان میشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم.امیدوارم نی نی شما صحیح و سالم بیاد تو بغلت❤️❤️

ممنون عزیزدلم❤️🙏

ان شالله هرچه زودتر مادر شدنت رو تو این تاپیک اعلام کنی عزیزدلم❤️

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
نميدونم مشكل من چي بود كه اينجوري شد  خداروشكر واسه شما جذب شد

امیدوارم دیگه هیچ وقت پیش نیاد عزیزم.

و ب زودی ، راحت و بی دردسر باردار بشی .

حسم میگه توی اون هفته ها مشکل جفت جدی تره ، اما هماتوم نمیتونه انقد آسیب بزنه.

جای هملتومت بد  بود؟ چسبیده بود به جفت ها و .....

یا آزاد بود بین کیسه ها؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
الهی عزیزم به خدا خشن نیستم🙈🙈🙈 گلم واسه انتقال فقط روزی دو تا شیاف سیکلوژست داشتم تا وقتی لک دید ...

يعني شما تا قبل لک هيچ امپول پروژستروني مصرف نکردي؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام، الهی طبیعیه، ویار و علائم بارداری داره خودشو نشون میده  فقط شده با بيسکوئيت، نون خشک و.. ...

ممنونم زینبی جون😙😙

فقط موندم چرا هفته دهم علائم بارداریم تازه یادش اومده!!😓

هی خدا خدا میکردم برسم ده دوازده هفته اونوقت دیگه خیالم راحت میشه که ویار نیومده سراغم

ولی انگار من برعکس بقیه ام😅

مرسی عزیزم  میدونی همیشه با خودم میگفتم یا مثبت میشم یا منفی اینکه بین اسمون و هوا گیر کردم بد ...

اینقد تحمل کردی یه ذره دیگه هم صبر کن ان شاءلله تکلیفت روشن میشه..بلاتکیفی خیلی سخت و رو اعصابه

خدارو چه دیدی شاید همین بتا به قول خودت مسخره جدی جدی رفت به سمت مثبت قطعی😀

اینقد تحمل کردی یه ذره دیگه هم صبر کن ان شاءلله تکلیفت روشن میشه..بلاتکیفی خیلی سخت و رو اعصابه خدا ...

مرسی عزیزم مگر معجزه بشه دیشب که انقد تو امامزاده صالح باشوهرم گریه کردیم 

بلکه خودش واسطمون شه پیش خدا

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اول مطمئن شو ، دوم میگن برای عفونت درمان های موضعی بهتر از خوردن دارو هست.

فکر میکنم از وقتی شیاف پروژسترون استفاده میکنم عفونت گرفتم

چرا نمیدونم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

فکر نمیکنم پرولوتن ربطی ب طول سرویکس داشته باشه. پرولوتن مثل شیاف و پروژسترونه.فقط دوزش بجای روزانه ...

طول سرویکس من کم شده بود دکتر بهم داد. بعد از آمپولها سونو رو تکرار کردم ثابت شده بود.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
نه عزیزم. نمیخواستم رو جنین هام ریسک کنم. هر دکتری یه نظری داره. بالای ۳۰ رو سرکلاژ نمیکنن ، مگه تو ...

بارداری دومت دوقلو شدی وای الان سه تا بچه داری خدا برات نگهشون داره 🥰🥰🥰🥰🤗🤗

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

عزیزان کسی بوده با وجود یبوسیت باردار بشه من که دو ردز اروغن زیتون میریزم تو اب میخورم  انجیر شب میخیسونم صبح ناشتا میخورم و فایده نداره جرات نمیکنم غذا بخورم میترسم از یبوسیت