2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
عزیزم به منم همون استرادیول داد.برا ضخامت میدن.من آون آمپولم هم داشتم اما اینبار روزی بیست سی سی

من هیچی‌ققط استرادیول و فولیک ۵ و آسپرین 

نمی دونم چرا این پری نمیاد اه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فکر کنم تامین اجتماعی اینطوریه چون من شرکت قبلی هم بودم همینو می گفت که فقط 3 روز در سال استعل ...

عزیزم فکر کنم باید از بیمه بپرسی 

حس میکنم دارن اذیتت می کنن

البته من جای دولتی با بیمه بودم خیلی زیاد از استعلاجی استفاده میکردم چون دائم شدیدا سرما میخوردم به خاطر مراجعه کننده بالا و لود کاری زیاد

فقط یکبار بیشتر از 3 روز در ماه شد که 750 تومن یعنی زیر هزار تومان پول بیمه دادم

حتما بررسی کن

من هیچی‌ققط استرادیول و فولیک ۵ و آسپرین  نمی دونم چرا این پری نمیاد اه

خب آره دیگه من چون از اول سینافکت داشتم گفت ادامش بده.روز سیزدهم باید دوباره سونو بشم.فکر کنم اگه ضخامت اون روز خوب باشه تاریخ انتقال رو برام مشخص میکنن.

میاد بابا.تو داری زیادی بهش فکر میکنی.بیخیال باش خودش میاد.

استرادیول رو از فردا باید شروع کنی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنون عزیزم بایت منشن😘😘😘😘

یه سوالم داشتم.شرمنده.منکه سه تا پروژسترون میزنم.گفتن هر سه در یه سرنگ.پریروز که رفتم کلینیک گفت تو یه سرنگ حجمش زیاد میشه.آبسه میده.دو قسمتش کرد.ولی دیروز یکی دیگه گفت پزشکتون هرجوری گفته همونطور تزریق میکنم.همه رو با یه سرنگ تزریق کرد.دیروزی دردش بیشتر بود.و هنوزم دردناکه.به نظرت کدوم روش بهتره؟

خدایا شکرت  
ممنون حتما میرم پیش متخصص ولی چرا دکترم دارونداد،قبل انتقال باید داروبخورم یا بعدش؟؟

نگران نباش عزیزم گاهی بعضی کیس ها حتی بعد از رویت قلب دارو میدن

تحت نظر متخصص باشی کافیه، هر چی گفت طبق اون برو جلو

عزیزم تفاوتش خیلی نیست، احتمالا اگر آزمایش دوم ابن سینا دادین شرایط dfi همسرتون به خاطر رعایت کردن ب ...

زينب جان ازمايش كه عددش بالاتره رو دومين بار داده

بار اولش ابن سينا بوده

همسرم فوق العاده استرسيه

همين ته مونده شانس و شرايط رو با استرسش به باد ميده

ديروز كه دكترش گفت عمل بايد بشي، بازم حالش بدتر شده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
دکترمیخواداین ماه برام انتقال بده ‌پس چرا براتیروییدم قرص نداد یعنی گذاشته بعد انتقال قرص بده اصلا ق ...

عزیزم نظرات در مورد تیروئید خیلی متفاوته 

ولی باید زیر 1.5 باشه واسه بارداری، اصلا نترس عزیزم تو مثبت شدن نقشی نداره، تو تیزهوشی بچه اثر داره 

میتونی نصف قرص لووتیروکسین شروع کنی ولی محض احتیاط متخصص غدد هم برو

نگران نباش عزیزم گاهی بعضی کیس ها حتی بعد از رویت قلب دارو میدن تحت نظر متخصص باشی کافیه، هر چی گفت ...

نمیدونم چرا هی استرس دارم...

ممنون عزیزم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
انشاءالله موفق بشی و مامان بشی همون بار اول عزیزم..منم احتمال زیاد بیام اونجا ..البته من راهم دورهشت ...

فداتبشم جانم اشنالله هممون😍😍

منم سه ساعت فاصله دارم خودم آستارام.

خیلی تعریف این موسسه رو شنیدم