2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
نگران نباش عزیزم گاهی بعضی کیس ها حتی بعد از رویت قلب دارو میدن تحت نظر متخصص باشی کافیه، هر چی گفت ...

زینبی جان من برا تیروئید دوباره امروز پرسیدم گفتن نه اگه ۲.۵ باشه باید قرص بخوری.هر چند من به حرف اونا بسنده نکردم.فعلا نوبت گرفتم برا غدد.ببینم دکتر غدد برام قرص تجویز میکنه یا نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نظرات در مورد تیروئید خیلی متفاوته  ولی باید زیر 1.5 باشه واسه بارداری، اصلا نترس عزیزم ...

اره حتما میرم پیش دکترغدد تا ببینم چی میشه مرسی عزیزم

انشالله نی نی ات صحیح سالم بگیری بغلت...

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
هنوز وقت زایمان نداده، هفته آینده ویزیت دارم ببینم چی میگه 😖😖😖😖 میترسم زی زی جون

من تیکرمو تغییر دادم چون نچرخیده و گفت سزارینی و حدودای ۲۰تا ۲۴ بهم وقت میده انشاللله😷😷😷😷

منم میترسم میخام بگم بیهوشم کنن

نظرت چیه از بیحسی میتریم

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یه سوالم داشتم.شرمنده.منکه سه تا پروژسترون میزنم.گفتن هر سه در یه سرنگ.پریروز که رفتم کلینیک گفت تو ...

هیچ فرقی نداره عزیزم اثرش تو ۲ امپول بهتره🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
فداتبشم جانم اشنالله هممون😍😍 منم سه ساعت فاصله دارم خودم آستارام. خیلی تعریف این موسسه رو شنیدم& ...

آره چند تا از فامیلای ماهم اونجا جواب گرفتن ..انشاءالله شما هم جواب بگیری من روحیه بگیرم..دیگ هر چی خدا بخواد ..فقط بیا روند درمانیتو اینجا بگو منم ببینم چه راهی رو باید برم عزیزم ..اگه سوالی هم داشتی دخترای اینجا خیلی تجربه دارن کمکت میکنن😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
آره چند تا از فامیلای ماهم اونجا جواب گرفتن ..دیگ هر چی خدا بخواد ..فقط بیا روند درمانیتو اینجا بگو ...

خداروشکر😍😍حتما جانم.

حالا یازدهم اگه پری شدم روز دومش یا سومش میرم بعدا ببینم چی میشه من ی عمل هیتسروسکوپی باید انجام بوم ی گوشت اضافی تو رحمم دارم بدبختی یکی دوتا نیست ک😐

خوشبختانه يا متاسفانه هيچ مشکلي تشخيص ندادن

خداروشکر کن عزیزم ..میکرو برای شما خیلی کمک کننده است جنین آماده میزارن حتما مامان میشی به امید خدا ..

خداروشکر😍😍حتما جانم. حالا یازدهم اگه پری شدم روز دومش یا سومش میرم بعدا ببینم چی میشه من ی عمل هی ...

هیستروسکوپی قبل از میکرو خوب اتفاقا ..رحمت پاکسازی میشه و آماده ..انشاءالله بسلامتی همه ی مراحل و بری جلو و مامان بشی