2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
دانشجوی عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 148 ماه پیش دوتا جنین انتقال دادم با میکردو، روز ۱۱ ا ...

عزیزم مااینجاهمه باهات همدردیم،اینجاخواهرایی هستن بارهاوبارهاانتقال جنین ناموفق داشتن،ولی تواین راه بایدکفش آهنین ب پاکردواراده وپشتکارقوی داشت تاب هدف رسید،انشاالله شمام طبیعی باردارشی تواین تاپیک معجزه کم ندیدیم،مورفوی همسرتونم ک میگن صفر،صفرمطلق نیس نگران نباش،امیدتوازدست نده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من نميتونم زينبي منشن كنم ميشه اون پست هاي من ١٣٣٢٧ ، كه ازمايشات و سونو هست،زينبي تگ كنيد ...

عزیزم من تگشون کردم براتون ولی یکی از پستهاتون هست که فقط عکس گذاشتین و هیچ نوشته‌ایی نداره، اونو نمیشه تگ کرد...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
عروس کوچولو جان تو سیکلوژست راحت پیدا میکنی؟؟؟؟؟ من بیشترش مجبور شدم ایرانیش رو گرفتم،خیلی سخت پیدا ...

راستش مامانم بابام همسرم خواهرشوهرم کل خانواده همه بسیج شدن کل تهران التماسی هر داروخانه ۵تا دونه بگیر ۱۰ تا دونه بگیر

الان برای ۲-۳ ماهم دارم اخه من هر بسته برای ۵روزم بود

الان شده روزی دوتا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
مطمینی؟ اگر بیشتر از سه روز در ماه بشه یه مبلغ جزئی واسه بیمه باید بدی همین در حد 1000 تومن

عزیزم فکر کنم تامین اجتماعی اینطوریه چون من شرکت قبلی هم بودم همینو می گفت که فقط 3 روز در سال استعلاجی می تونین بگیرین (البته این 3 روز رو شرکت حقوقش رو میده) اگر بیشتر از 3 روز استعلاجی داشته باشیم باید بریم بیمه حقوق مون رو بگیریم دیگه شرکت اون بازه رو حقوق نمیده 

خدا کنه ببین هفته پیش دکتر بودم دستیار گفت هروقت پری شدی بیایین بعد دکترم گفت نه فک کنم چهارشنبه بیا ...

اگه دکتر خودش گفته برو خودش سونو میکنه میبینه نگران نباش فکر میکنم بهت داروهاتم بده فقط تا انتقال یکبار دیگه بعدش باید بری

عزیزم من تگشون کردم براتون ولی یکی از پستهاتون هست که فقط عکس گذاشتین و هیچ نوشته‌ایی نداره، اونو نم ...

دست گلت درد نكنه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
سلام بچه ها.یه سوال:شما بعد از انتقال برای خوابیدنتون خیلی رعایت میکردین؟ من با این مورد خیلی مشکل ...

من فقط سعی کردم دمر (روی شکم) نخوابم، که خیلی هم برام سخت بود و هنوزم هست چون عادت داشتم اونجوری خوابم میبرد...

من فقط سعی کردم دمر (روی شکم) نخوابم، که خیلی هم برام سخت بود و هنوزم هست چون عادت داشتم اونجوری خوا ...

دقیقا منم این مشکل رو دارم اصن دمر نباشم خوابم نمیبره عذاب کشیدم بعد انتقال واسه خوابیدن حس میکردم همه بدنم درد گرفته 

من فقط سعی کردم دمر (روی شکم) نخوابم، که خیلی هم برام سخت بود و هنوزم هست چون عادت داشتم اونجوری خوا ...

همین؟من وقتی میخوام برم روی تخت شوهرم همش میگه آروم.اول میشنیم بعد به پهلو میخوابم بعد دیگه روی کمرم.اصلا یه وضعی😅😅😅😅

خیلی ریلکسما ولی توی این مورد عذاب وجدان دارم.

راستی گلم شما کلا بعد از انتقال چجوری بودی؟استراحت مطلق یا نه؟میشه برام توضیح بدی لطفا؟

اگه دکتر خودش گفته برو خودش سونو میکنه میبینه نگران نباش فکر میکنم بهت داروهاتم بده فقط تا انتقال یک ...

مرسی عزیزم فعلا که پری نیومده😒😒😒😒

ولی دارم کارامو می کنم برم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دقیقا منم این مشکل رو دارم اصن دمر نباشم خوابم نمیبره عذاب کشیدم بعد انتقال واسه خوابیدن حس میکردم ه ...

درکت میکنم! من هنوزم همین مشکل رو دارم... 😫