2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مثل زن داداشمی . میشینه دو تا دیس پر ماکارونی میخوره دریغ از یه کیلو اضافه وزن.همیشه حسرتشو میخو ...

من زیاد نمیخورم یعنی هرکار میکنم نمیتونم زیاد بخورم.اما خیلی خیلی خیلی دلم میخواد اینکه میگین مثلا ماکارانی و این چیزا میخورین چاق میشین رو منم درک کنم. اما یه خواهر دارم غذاش از شوهرم بیشتره، کلی غذا میخوره روشم معجون و این چیزا میخوره، وزنش 48 کیلو هست. همه جور آزمایشی هم داده. اونم مثل من حسرت چاق شدن داره 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شوهرم رفت شکلات قاطی خرید از اینا که توئیکس و کیت کت و بونتی و مرسی و همه چی خارجی کوچلو قاطیه به ۴ ...

خوشبحالت .من اگه سراغ اینا رفتم دیگه باید با جرثقیل جا به جام کنی. من دیگه خیلی نتونم در برابر وسوسه شیرینی مقاومت کنم فقط بیسکوییت ساقه طلایی میخورم برا عصرونه اونم فوقش ۳ تا.تازه بعدش همش احساس تشنگی میکنه آدم انگار هر چی آبه به خودش جذب میکنه این بیسکوییت. دوماه پیش مدیرمون از این شکلات بیسکوییتی ها یکی گذاشت تو کیفم هنوز که هنوزه همونجور داخل کیفم گذاشته.جرات نمیکنم بخورمش.شوهرمم دوس نداره شکلات.همونجور تو کیفم میمونه تا فاسد بشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
پرسیدم برای اینکه من ۴۱ دارم که دیگه استفاده نمیکنم، تاریخش هم تا ۲۰۲۱/۰۶ هست.

بازم ممنونم ازت عزيزم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
ببخشید اگر دیر شد فقط گلم برای اینکه جواب زودتر بدم حتما تمام پستها روبرام ریپلای کن یا صدام بزن، ب ...

خواهش میکنم عزیزم

همینکهه وقت میذاری میای جواب میدی یه دنیاممنونم

انشالله به خوشی وسلامتی زایمان کنی گلم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من زیاد نمیخورم یعنی هرکار میکنم نمیتونم زیاد بخورم.اما خیلی خیلی خیلی دلم میخواد اینکه میگین مثلا م ...

چی میشد جای من و شما عوض میشد.

لی لا جان زن داداش منم خیلی لاغر بود.میرفت زیر پتو اصلا متوجه نمیشدی کسی زیر پتو هست.در این حد لاغر بود.خیلی هم میخوره ها اما اصلا چاق نمیشد.رفت دکتر تغذیه بهش گفت بدنت و رگ هات ضعیفه و نمیتونه مواد معدنی و غذایی رو از عذاهایی که میخوری رو بگیره و جذب کنه.یسری قرص ویتامینه بهش داد.از همینا که برا سلامت پوست و ناخن هستن.اونا رو که خورد یکم چاق شده.چاق که نه یکم از اون حالت لاغری بیش از حد دراومده.الان وزنش ایده آل شده.خودش که خیلی راضیه.هر چند بنظر من هنو خیلی خوشبحالشه و لاغره.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
میگم من دوشنبه هفته پیش دکتر بودم و سونو شدم نه کیست داشتم دکترمم گفت رحم نرمال حالا می خوام بدونم ا ...

نه عزیزم خیالت راحت باشه، منم این کیستم باقیمونده پانکچرمه نمیدونم چرا از بین نرفته تا حالا ولی دکترم گفت مشکلی نیست

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مامان ماهک جان منم ۱۶۸ هستم وزنمم شده ۶۸ کیلو.بهم گفت چقد چاق شدی😭😭😭 تازه من این مدت مرتب ورزش می ...

دلارام جون کدوم دکتر بهت گفت چاق شدی؟منم حدود ۴ کیلو اضافه کردم فکر کنم به خاطر آمپول هاست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...