2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چی میشد جای من و شما عوض میشد. لی لا جان زن داداش منم خیلی لاغر بود.میرفت زیر پتو اصلا متوجه نمیشدی ...

عزیزم تو که کاملا متناسبی. با 168 قد 68 کیلو ایده آله کاملا. خیلی سخت میگیری به نظرم. من مکمل اینام میخورم تا جایی که معده ام اجازه بده. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلارام جون کدوم دکتر بهت گفت چاق شدی؟منم حدود ۴ کیلو اضافه کردم فکر کنم به خاطر آمپول هاست

یکی از کارشناسا که بعد از سونو اسممو صدا زدن برم پیشش برا نوشتن دستورات دارویی بهم گفت😭

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
آره دفعه اولم بود... دوتا جنین دارم گرید 2.3

ان شالله میشه اینبار

عزیزم این دفعه جنین بلاست گذاشته بودی؟ 

چندتا بود؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
بچه ها من منفی شدم

متاسفم عزیزم انشالله خدا بزودی واست معجزه کنه😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم تو که کاملا متناسبی. با 168 قد 68 کیلو ایده آله کاملا. خیلی سخت میگیری به نظرم. من مکمل اینام ...

نه نگو.نمیدونی چقد شکم دارم.من وزنم که بالا میره اول از همه شکمم بزرگ میشه و لپام تپل میشه.ایقد دلم میخواد وزنم ۵۷ بشه اما کمتر از ۶۴ نمیشم.کلا رو ۶۴ استپ میشه بعد دوباره بالا میره

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه عزیزم خیالت راحت باشه، منم این کیستم باقیمونده پانکچرمه نمیدونم چرا از بین نرفته تا حالا ولی دکتر ...

ایشالا اندفعه میری کاملا برطرف شده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ایشاا...همه چی اپکی باشه عزیزم.این استرسه خیلی بده...ادمو نابود میکنه بخدا مخصوصا ماهایی ک سخت بچه د ...

ایشالا برای شما هم همه چیز عالی باشه... 💐

آره واقعاً. البته من بیشتر برای طول سرویکسم نگرانم...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

امروز آی یو ای کردم، تو یه مرکز دولتی، یه دکتر تازه کار برام تزریق کرد،اصلا نمیتونست دهانه واژنو باز ‌کنه، زخم کرد و خون اومد و خیلی درد کشیدم، حالا ایشالا ‌که دستش خوب باشه و بگیره

آخرش بهم گفت یه شب در میون نزدیکی

ولی یادش رفت بگه اولین شبش کی باشه

به نظرتون از امشب شروع کنم یا فردا شب؟

دکترای شما چی می گفتن؟

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
خوشبحالت .من اگه سراغ اینا رفتم دیگه باید با جرثقیل جا به جام کنی. من دیگه خیلی نتونم در برابر وسوسه ...

واییی خوشبحالت البته منم بخدا شتید ۳تا خوردم کوچلو ولی می تونم حتی همشو بخورم😁😁

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه نگو.نمیدونی چقد شکم دارم.من وزنم که بالا میره اول از همه شکمم بزرگ میشه و لپام تپل میشه.ایقد دلم ...

وای یعنی با توصیف لوپت غش کردما. انقد دلم میخواد لوپو بشم. بعدم هزار ماشالا قدت بلنده. ایشالا اینبار شکمت به خاطر نی نی های توش تپلی بشه. یکی از مهمترین عوامل شکم آوردن برنجه. میتونی یا حذفش کنی یا کمش کنی.شبا برا خودت سالاد کاهو یا سزار و اینا درست کن. تا جایی که میتونی پلو نخور. حتی اگه مثلا قورمه سبزی داشتی یا خورشت خالی بخور یا با نون. یه ماه اگه برنج نخوری به طرز عجیبی وزنت میاد پایین. سس و شیرینی و نوشابه هم نخور. من که اصلا شیرینی حالم رو بد میکنه. نهایتا سالی شش ماهی یه بار اونم یکی دوتا دونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممکنه منفی بشه  یا ممکنه عوارض دیر رس هایپری بیاد به هر حال بدن آماده پذیرش جنین نیست

چون من که انتقالم منفی شد دکترم گفت پلی کیستیک ها دلیل منفی شدنشون می تونه همین باشه

هرچی فکر کردم نتونستم ربطش رو بفهمم چون من ۳ ماه بعد پانکچر هم انتقال دادم